ger007, nechceš mě ji rovnou doma nechat na náhraní díly měl by si o jeden problém méně .Ne dělám si srandu .SAmozřejmě 2102 bereme taky jak už napsal Hrubi
Musim protestovat. Jedná se o sraz 2101, nuladvojka už je jiný auto! To už tam potom může opravdu všechno
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Když máš sraz dejme tomu oktávek, taky ti dojedou i kombíky (uznávám, tady je jasný typový označení 2101, takže trošku jiná situace...)
Ale dobře, dejme tomu, že to bude "Mini sraz vozů Lada 1200" Jakube, ujmi se toho prosím
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Pokud by někdo přijel s 21011 ,tak ho vyhánět nebudu to stejné platí i o 2102.
Kdyby někteří zde píšící méně tlachali o blbostech ,tak to bylo lepší.Pokud nemaj věcnou poznámku či radu ,tak ať raději nic nepíší byl bych jim vděčen .
Tyjo, tady se to rozjelo. No, snad nevypadnu já, když jsem byl z prvních oslovených a přikývnuvších. Každopádně plánů je dost a času málo, tak uvidíme. (jestli zvítězí pacientizmus nebo zdravý rozum)
MP, s tvým stařečkem by ses určitě stydět nemusel, však jsi viděl ten můj povoz. Myslím že jsi ho docela srovnával .
Doufám že vyjde počasí, ať už se sejdeme nebo ne, ty krátké chladné dny mi lezou krkem. A to má člověk ještě něco dělat venku na autě...
Dával jsem jako příklad oktávky - když do ní někdo narve motor z ferrari, taky ho ze srazu oktávek nikdo nebude vyhazovat Tady jde o označení vozu jako takového, nikoliv striktně o kubatůru, navíc ještě změnenou až po výrobě