Nehledě ke skutečnosti, že motorů 2106 a 2105 po výbrusu jsem skládal několik a pokaždé byly nadrozměry stupňované tak, jak uvádím já (tedy první nadrozměr 79,4 a druhý případně 79,7 mm).
Moderátor: Moderátoři
Jestli to není tím, že Štěpán má opravdu 80x80 a to nějakej Fiat (asi momentálně uložen ve sklepě, ale vím, že v předminulé Jedovnici jsem na něj koukal - bylo mi divné nalévací hrdlo oleje v přední části ventilového víka). Protože i výpočtem tam potom vychází 1608 ccm, které měl uvedeny v podpisu. L.Marek píše:... čtvercový motor 80 x 80 mm...
Jj, čtverec je z FIATu 125 Speciale. Objem 1608 DOHC - vrtání x zdvih 80 x 80mm. Výkon 73,5kW - 100HP. Momentálně je uložen ve sklepě a pokud budou penízky a chuť, tak po STK na jaře v dubnu ho namontuju a udělám to trochu líp, než před tím.Luděk Musil píše:Jestli to není tím, že Štěpán má opravdu 80x80 a to nějakej Fiat (asi momentálně uložen ve sklepě, ale vím, že v předminulé Jedovnici jsem na něj koukal - bylo mi divné nalévací hrdlo oleje v přední části ventilového víka). Protože i výpočtem tam potom vychází 1608 ccm, které měl uvedeny v podpisu. L.Marek píše:... čtvercový motor 80 x 80 mm...