Doufám, že už se do ní plíseň nepustí, byl to celkem šok

Moderátor: Moderátoři
dmatej píše:Inu, je to BIO VAZ
No, zas tak sebemenší taky neVašátor píše:Myš proleze sebemenší škvírou, bacha na to
Super, nedávno jsem to opravil takže jde zavřítVašátor píše:Hlavně zavři přívod studeného vzduchu do topení,
NO super, já to chtěl na zimu ošetřit rezistinem, takže toto je taky fajn. špalky se asi konat nebudou, protože to budu muset občas použít, tedy zimáky, škrabka, smetáček, vše je nachystáno. Na výběr je garáž, kryté stání a nekryté stání. Předpokládám že začnu první variantou, druhá to jistí po dojetí...Vašátor píše:dej ho na špalky (ne pod nápravu, ale pod kastli, at se vyvěsí pružiny) a špalky natři tlumexplastem či rezistinem. Smrad tohoto typu myši rádi nemají. Co jsem měl čerstvě nastříkaný spodek a dutiny, myši se auta ani nedotkly
Třeba auto napěchovat novinama. My jsme doma používali a vlastně ještě používáme pohlcovače vlhkosti a ono to opravdu funguje. Jsou v tom jakési granule a voda je v nádobě pod granulema. Jak by to bylo ekonomicky výhodné, to netuším.Cooper píše:Nechtěl bys zkusit nějáký ten pohlcovač vlhkosti?
Hele člověče - nejsem si jist, zda jsi opravdu myslel NaOH (hydroxid sodný). Neměl jsi spíše na mysli NaCl - tedy chlorid sodný jinak též zvaný sůl kuchyňská? L.Koko Loko píše:... misky s hydroxidem sodným ...