Dragulin 2107
Moderátor: Moderátoři
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
super tak pokud to zůstalo za 300 tak ti pak můžu po vyndání schovat aspon toho rusa co mam já zdravýho, ten plech od tebe nevim zda veme student agenci do zavazadlovýho prostoru ale snad jo, kdyby ne tak pojedu stejně do Brna osobně, hold to potrvá trošku dýl, prozatim nasadim jen kapotu a ten blatník a světlo a o vejplatě asi dodělam zbytek, to čelo a drobnosti co budou třebaMaysner píše:nakonec jsem nenasel presne to svetlo co mas, tak jsem ti poslal dve cesky
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=7hu7jtoW3Io TAK JÁ PŘIDÁVÁM I SVÉ VIDEO
noooo-tohle už mám za sebou-je to už 7 let-zapojoval jsem přídavný budíky nad rádiem a pravděpodobně jsem špatně zařadil jedničku-auto se rozjelo protože stálo na dvoře mírně zkopečka a zajelo do garáže co je pod barákem-výsledkem by čumák auta pomuchlanej podobně jako u tebe, ale druhá strana. a klika byla že i když jsem v tý garáži byl ,stačil jsem utýct-protože byla půlka vrat od garáže otevřená a druhá zavřená. auto zůstalo narvaný ve vratech a ta půlka vrat byla vyrvaná přes překlad až dovnitř-tchána málem ranila mrtvice-v tu dobu jsem u něj bydlel někde mám fotky
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
chtěl bych poděkovat radkovy mb za poskytnutou kapotu přímo na 07 hned po příjezdu sem se neudržel a musel sem jí namontovat a sedí perfektně když vynecham že to čelo je trochu hnutý a musim provizorně do sehnání nového převrtat uchycení pantů v čele prozatimní efekt zde a zde nový blatník který snad do pátku nasadim taky
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace