Dragulin 2107

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Mimochodem pánové víte na kolik mi vyčíslili páni policajti tuto škodu??? na blbý 3 tis kč to kdybych kupoval vše nový co je poškozený jen tím nárazem tak sem min na 10 tis, kdybych bral novou kapotu za 3800 blatník beru novej za 820 čelo předběžná cena 1390a to eště nevim co je schovaný pod tim zvohejbanym blatníkem holt kdo se tomu nevěnuje nemá páru o škodách :axe:
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Na to nedej, 2000 jsme dostal jen na promačklou hranu na blatníku.

Jdi na pojišťovnu a nech si to prohlídnout, nedej se, argumentuj, ale slušně. Nenech se v žádném případě odbýt jen tak a chtěj to rozpočtem na opravu. Nebo totálku kdyby byla vyšší. Snaž se s nima domluvit. POlicajti kecaj bludy, na ty řeči nedávej. Oni o výši škody nerozhodujou, pojišťovna si udělá odhad sama. Klidně jim dodej k záznamu o nehodě svoje fotky a cokoliv co jim řekne o výborném původním stavu vozu nebo dotčených plechů.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Maysner

Příspěvek od Maysner »

mam svetlo a predni celo (to ma vyrizlou cast nad pruduchama). za 300kc ti to necham
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

mam svetlo a predni celo (to ma vyrizlou cast nad pruduchama). za 300kc ti to necham
píšu soukromou zprávu
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Eště bych tu rád poděkoval osobám co mi pomáhají auto dát do pucu, vaší pomocí sem získal od Maysnera přední čelo světlomet Saša má kapotu a taky světlomet jeden pán z Sbazaru mi drží plech za nárazník mezi blatníky a v Krči sem objednal blatník tak snad budu již brzy opět pojízdnej :oops:
cackler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cackler »

co kapotu? už jsi otevřel?
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

co kapotu? už jsi otevřel?
stále eště ne, nejde to, tak se pokusim dnes nahodit do předu kola na odjetí ke mámošovo garáži a zkusime to znovu, ono od tý bouračky u nás furt pršelo, tak snad dnes už to pude, chci ten čumák provyzorně za strom narovnat a blatník budu ze strany navrtávat a zezadu z ocelový desky budu vyrábět podpěru do který skrz plech budu šroubovat oko at to můžu trochu vytáhnout taky, mam ve sklepě i sklo světlometu tak zkusim nějak prozatim zakrejt i to at sem pojízdnej aspoň nouzově
Maysner

Příspěvek od Maysner »

jaj. spatne jsem se asi vyjadril. mam tu spodni cast cela. nedoslo mi to :oops:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
vintera

Příspěvek od vintera »

freedom, proti pokutě bych se ohradil, viníkem je přeci opilý řidič, který nesprávnou jízdou bez patřičného osvětlení způsobil nehodu.
Cooper

Příspěvek od Cooper »

Hele, tak mě napadá. Tobě se fyzicky nic nestalo? Byla to asi vcelku šlupka, nemáš nic?
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"

http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif

http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/

Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!

Tři Sestry Lada Gang
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Tak dneska sem provyzorně sprovoznil Dragulina, neni to nic moc páč celej den opět chcalo ale aspon se můžu částečně přesouvat foto zde Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
vintera

Příspěvek od vintera »

to se činíš
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Freedom píše:to se činíš
eště to budu zítra dodělávat dnes už sem na to neviděl, takže hned ráno jedu eště na vrakáč zda tam objevim nějakej ústřižek plechu a do pondělí než vyjedu směr Praha pro přítelkyni mam trošku eště čas si s tím pohrát, každopádně až budu v Praze tak tam asi nakoupim novej plech koukal sem že tam maj 1mm 1x2m za 456kč tak před výměnou blatníku po sundání tohodle paskvilu budu postupně odřezávat vzniklý boule po nárazu co sou pod blatníkem a následně je povyvařuju a dopasuju to k tomu novému čelu aby to pěkně sedlo
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Freedom, no jako drsné... ale bacha na policajty, asi by jim nestačila vymluva že tě někdo naboural a že to máš takhle provizorně opravené do doby než budou penize na to opravit to pořádně.. aby jsis ještě nevydělal na větší pokutu než je cena plechů.. někdy se nevypláci držet auto za každých podmínek v provozu..
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Little Red Riding Hood píše:někdy se nevypláci držet auto za každých podmínek v provozu..
to je sice pravda ale bohužel jiný prostředek nemam a přítelkyně na mě bude v pondělí čekat v praze na florenci páč se vrací z brna, veze mi pár dílů, jak sem psal je těhotná a tahat se s tim nemůže, navíc jedu ten den pro kapotu i pro blatník tak snad mě zastavý až po cestě domu aby vyděli že si fakt ty díly vezu a že následující den bude vůz v pořádku :oops:
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“