turbo
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
velice zaujimavy clanok na tuto temu:
http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=442
vela rozumov sa z toho da natahat, aj ked nie moc na karburatorovu verziu turbomotora...
http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=442
vela rozumov sa z toho da natahat, aj ked nie moc na karburatorovu verziu turbomotora...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
-
- Kontaktovat uživatele:
Není potřeba něco složitýho vymejšlet. Stačí pro patnáctku motor koupit dvanáctkovej střední díl a hned máš tuning - je tam jen jedna expanzní komora...Little Red Riding Hood píše:a nebo ho povaříme..
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
-
- Kontaktovat uživatele:
Cenu dam hned vediet ako pojdem objednat 50kovi system Mysovi a Pajovi a este neviem kto dalsi. Viem , kde ich predavaju, cena za komplet bola tusim 6000-7000Sk, plus minus.Ondra 07 píše:Tlacim to tam protozečmelák píše:... tak neviem preco tam tlacis nevyhovujuci dvojflintu ...
1)Uz ho mam koupeny.
2)Kolik by stal system od Madaru??? Tusim dost...
3)Cestu do Madarska kvuli vyfuku?Nebo se daji sehnat bliz?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ospravedlnujem sa, zle som potom pochopil.Little Red Riding Hood píše:"šak ondra napsal prakticky se jedná o to aby byl vyřazen pposlední díl výfuku.. "Števo píše:Ondro ty sa neuraz , ale naj vykon Ti bere posledny diel vyfuku,ktory je zatlmeny. Stredove su prechodne a v priechode brania minimum.
tak v čem je problém??..
Totiz ja mam rozdelenie na dieli a potrubie berem ako zvody plus stredovy diel uz koniec berem ako posledny diel(to jest tlmic)
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Jeden o voze, druhy o koze.Ted jsem se do toho zamotal taky... Tim vyradit posledni dil vyfuku Marek myslel serie dopryc a dat tam Madara.Tak jsem ho pochopil ja.Protoze posledni dil (tlumic) nemuze jit pryc!!! To pak duni ze nejeden Remus stydi... Takze pro poradek, to potom vypada takto:svody (klasika),stredni dil (pouze hola roura),tlumic (madar).Števo píše:Ospravedlnujem sa, zle som potom pochopil.Little Red Riding Hood píše:"šak ondra napsal prakticky se jedná o to aby byl vyřazen pposlední díl výfuku.. "Števo píše:Ondro ty sa neuraz , ale naj vykon Ti bere posledny diel vyfuku,ktory je zatlmeny. Stredove su prechodne a v priechode brania minimum.
tak v čem je problém??..
Totiz ja mam rozdelenie na dieli a potrubie berem ako zvody plus stredovy diel uz koniec berem ako posledny diel(to jest tlmic)