Jdeme na pivo, pojďte taky-Praha
Moderátor: Moderátoři
Vedle Lady přes ulici? to bych bral.zelvotron píše:někde na Koněvce
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, ale pokud skončíme nějak pozdě, jak se dostaneme domů? Jezdí v noci v práglu něco? Já to na vlak dojdu (i když je pravda, že časový odhad po práglu nemám), ale Laďuša se tuhle tvářil, když jsme šli pouhých 5km do hospody přes Plzeň
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Noční linky tramvaje jezdí pokud vím, ale tak to se protáhnem až do časných ranních hodin? Metro prej jezdí už taky dýl, co jsem slyšel.dmatej píše: Jezdí v noci v práglu něco
Jako posledně jsem měl nahnáno, páč jsem seběhnul dolu do metra a už tam bylo téměř vylidněno a tlampač hlásil, že poslední souprava linky A už odjela. Jel jsem Céčkem a nikde jinde než na Muzeu už lidi nestáli.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
No záleží jakej by to byl den.Třeba mě jede pravidelně rychlík každou hodinu , ale v nóci to má nějaký jiný pravidlo.musím stejně zas naštudovat jízdní řád.I tak ale od vlaku musím ještě 30km autem, páč "lokálka" v noci nejede. A i kdyby z tej lokálky bych musel ještě 10km autem. nebo na kole, jenže na kole nemám vpředu světlo
Pokud bych se přidal tak jsou dvě možnosti : Odejít "brzo" večer (poslední vlak cca 23.30) nebo brzo ráno cca 04 h . Jinak jsem pro .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Svijany beru! Jinak s tou dopravou je to všelijaký, ono se to takhle lehko řekne, vydržíme do 4, ale o půlnoci se pak něco zlomí, místní odejdou spát 10 minut po odjezdu našeho posledního nočního vlaku a co pak dělat? Tuto je prostě naprd, no Dejte datum, já si to zkonzultuju s diářem, naplánuju a pak by už se dalo konkrétně přemejšlet.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás