![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Moderátor: Moderátoři
To je právě úplně špatná úvaha. Související odkazy "od boku":Hurikán píše:U mě se to chová téměř stejně jako u Laďuši. Viz můj předchozí příspěvek. Možná jsem úplně blbej, ale z toho, že problémy má jen pár jedinců (zatím je známý opravdu jen ten jeden pár), usuzuju, že se jedná spíš o nějaký problém na jejich straně. Kdyby bylo něco globálně špatně, tak by problémy museli mít všichni. Nebo alespoň většina.
Jestli ono to nebude připojením přes GPRS od Oskara (vodafone), který Plavec i Dmatej používaj, mají dokonce i stejnou IP.Hurikán píše: Možná jsem úplně blbej, ale z toho, že problémy má jen pár jedinců (zatím je známý opravdu jen ten jeden pár), usuzuju, že se jedná spíš o nějaký problém na jejich straně. Kdyby bylo něco globálně špatně, tak by problémy museli mít všichni. Nebo alespoň většina.
Z pohledu Ladafora se ti IP během včerejšího/dnešního působení nezměnila, bohužel se obávám, že jako zelení víc udělat nemůžeme.dmatej píše:Opět, jestli se z pohledu Ladafora mění nebo nemění proxy, přes kterou můj dotaz jde, nezjistím.
Pokud má PHPBB možnost logovat requesty, nebo aspoň jejich hlavičky, najdeš to tam.
Tak to je podmíněný ještě něčím. No ... napadá mě ... zase ten keep-alive.plavec píše:ne, já tu jsem stále a čtu si .
Já mám zapnutý Přihlásit trvale.dmatej píše:Session má taky svou platnost, to je to, co máte vypnutý, když máte zapnutý "permanentní přihlášení".
Tak ale to je podfuk toto , škandál !zelvotron píše:Hele já bych to viděl tak, že Plavec a Dmatej jsou tatáž osoba s duplicitníma nickama, tudíž na oba účty ban a vyřešeno
vysvětli prosím mě věci neznalému, oč jde.dmatej píše:Dobrá, já ho večer začnu spamovat