Asi tak,chce to bejt trochu objektivníLaďuša píše:Jinak, asi je taky potřeba to napsat - když první 2 VAZy to ubrzdily, tak ten třetí moh taky... je třeba ňákej ten podíl vidět i ve vlastních řadach...
Vládik - Martinova 2101
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
[quote="dmatej"] sežeň někoho, kdo má rovnací stolici (nevím o nikom, quote] stolici maj údajně ve Voticích.prej tam je nějaká karosárna. Ale to je info z dob kdy jsem já boural se stříbrnou takže asi nějaký 2-3 roky zpátky. takže bez záruky.
jinak opravdu upřímnou soustrast, tohle by se mnou asi seklo. moje první chvíle po prožití nehody byly katastrofální... Už jsem nikdy nechtěl ani jezdit.kdybych nemusel jezdit do práce tak už mě za volantem asi nikdo neuviděl.
A vítej v klubu bouraných vozů.
jinak opravdu upřímnou soustrast, tohle by se mnou asi seklo. moje první chvíle po prožití nehody byly katastrofální... Už jsem nikdy nechtěl ani jezdit.kdybych nemusel jezdit do práce tak už mě za volantem asi nikdo neuviděl.
A vítej v klubu bouraných vozů.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
To je tedy pěknej pech, to dokáže člověka hezky demotivovat. Doufám ale, že tě to nezlomí a Ladě zůstaneš věrný . Snad se ti teď už všechny problémy vyhnou.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Bouračka je vždycky blbá na pocity pro zúčastněné a na němčoury, nejlíp dědky s bulvama jako tenisáky, co neviděj ani přes troje brejle, ale řidičák neodevzdají a neodevzdají, je lepší si dávat zatraceně pozor.
No co, jednou se to stát muselo. Nepamatuju Ladakolonu, na které by se zcela objektivně řečeno nikdy neschylovalo k nějaké bouračce ať už z vlastních řad, nebo z "outsourcingu".
No co, jednou se to stát muselo. Nepamatuju Ladakolonu, na které by se zcela objektivně řečeno nikdy neschylovalo k nějaké bouračce ať už z vlastních řad, nebo z "outsourcingu".
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Já jo, plzeňská jarní miniLadakolona jela svižně a s poctivými rozestupy. A když ty dva za mnou někdo zlobil, Beruška ho nelítostivě ztrestala "vlnou"Honza 21061 píše:Bouračka je vždycky blbá na pocity pro zúčastněné a na němčoury, nejlíp dědky s bulvama jako tenisáky, co neviděj ani přes troje brejle, ale řidičák neodevzdají a neodevzdají, je lepší si dávat zatraceně pozor.
Na Němce to neházej, kdykoliv pod kola může vběhnout dítě, kočka, cokoliv - a ideálně musí dobrzdit všichni
. Člověk udělá chybu, všechno co s tím teď můžeš udělat je vzít si ponaučení. Hledání viníka je stejně na houby, každej má svůj podíl na události.
Každopádně držím palce, ať to dáš do kupy.
Naposledy upravil(a) dmatej dne pon zář 27, 2010 22:42, celkem upraveno 1 x.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Nevěš hlavu, nejsi jedinej, já jsem taky od neděle v klubu.
http://megaupload.vsevjednom.cz/nahled/DSC02776.JPG
http://megaupload.vsevjednom.cz/nahled/DSC02777.JPG
ale dojel statečně domů.
Určitě ten tvuj půjde opravit, vymění se blatníky, pár ran kladivem a je to.
http://megaupload.vsevjednom.cz/nahled/DSC02776.JPG
http://megaupload.vsevjednom.cz/nahled/DSC02777.JPG
ale dojel statečně domů.
Určitě ten tvuj půjde opravit, vymění se blatníky, pár ran kladivem a je to.
- MartasBrno
Tohle je smůla.
K opravě: Když budeš tohle nechávat rovnat na stolici, tak to vyjde dost draho a zbytečně. S těma shrnutýma plechama nejde nic dělat, akorát je budou muset odstraňovat, než se dostanou na vytáhnutí nosníků a budeš platit hodinovou sazbu úplně zbytečně. Nevím, kdo ti to bude opravovat, ale doporučil bych odpárat čelo a blatníky, na zdravým autě rozměřit nosníky (podélná i úhlopříčná vzdálenost - musíš si najít nějaký body na konci nosníků a někde na kastli, používají se buď díry nebo šrouby). Potom z nějakýho auta na díly sehnat nosníky s podlahou kufru a výztuhou čela a převařit to na tvoje auto. Potom už jen navařit nový čelo, blatníky a ty drobnosti okolo.
K opravě: Když budeš tohle nechávat rovnat na stolici, tak to vyjde dost draho a zbytečně. S těma shrnutýma plechama nejde nic dělat, akorát je budou muset odstraňovat, než se dostanou na vytáhnutí nosníků a budeš platit hodinovou sazbu úplně zbytečně. Nevím, kdo ti to bude opravovat, ale doporučil bych odpárat čelo a blatníky, na zdravým autě rozměřit nosníky (podélná i úhlopříčná vzdálenost - musíš si najít nějaký body na konci nosníků a někde na kastli, používají se buď díry nebo šrouby). Potom z nějakýho auta na díly sehnat nosníky s podlahou kufru a výztuhou čela a převařit to na tvoje auto. Potom už jen navařit nový čelo, blatníky a ty drobnosti okolo.
Tak s nehodama se roztrhnul pytel.Já včera málem taky s modrou.Zničehonic naposlední chvíli začal kamion odbočovat na parkoviště a dva vozy přede mnou prudce brzdily a já taky.Poučen z minula, že je lepší to neflekovat až na stojící kola (navíc pršelo) nezbylo nic jinýho než to risknout pustit do protisměru. A měl jsem kliku že to vyšlo. Příště by to tak být nemuselo.Marťas, promysli, co budeš potřebovat ať vím co tam mám poptávat.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
nemilá vec sa Vám stala hoši, dufam vsak ze ta na jarnom zraze uvidim, s rovnym autom a rovno celolakom
pokial sa pustis do opravy prajem hodne zdaru
pokial sa pustis do opravy prajem hodne zdaru
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
Já zas viděl knihu s názvem "Bourá jen blb"zelvotron píše: a kdo neboural, není chlap