Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se musím pochválit - já Polonéze viděl. Jen jednou - proto mi tak utkvěl v paměti ... byl bílý. L.Teepee píše:... Poloneze ...
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ho u nás taky viděl. Sice už nevim, jakou měl barvu, ale zato si pamatuju, že to bylo kousek od nádraží Mladá Boleslav hlavní nádraží. A Polonezů pikapů jezdí u nás celkem dost.
A co už, že občas přidají auta ne úplně tady běžný. Plánujou snad 50 modelů a co si budeme povídat, ten výběr tehdy nebyl zrovna ohromnej. Jinak dneska jsem koukal, žev prodeji je Dáčie a ta byla v ČSSR dost, zrovna jako většina už vyšlých aut. Prodává se 15. číslo, Lada stihla za dob ČSSR vypustit asi 9 nebo 10 modelů. To prostě snad ani nešlo předpokládat, že by nam VAZy vycházely ob číslo
Jinak, schvalně jsem teda kouknul na všechno, co už vyšlo, a jedinej stroj, kterej se sem ani nedovážel, je Záporožec. Takže já jim to schvaluju.
A co už, že občas přidají auta ne úplně tady běžný. Plánujou snad 50 modelů a co si budeme povídat, ten výběr tehdy nebyl zrovna ohromnej. Jinak dneska jsem koukal, žev prodeji je Dáčie a ta byla v ČSSR dost, zrovna jako většina už vyšlých aut. Prodává se 15. číslo, Lada stihla za dob ČSSR vypustit asi 9 nebo 10 modelů. To prostě snad ani nešlo předpokládat, že by nam VAZy vycházely ob číslo
Jinak, schvalně jsem teda kouknul na všechno, co už vyšlo, a jedinej stroj, kterej se sem ani nedovážel, je Záporožec. Takže já jim to schvaluju.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Lada 2101 je v prodeji
Ale ta ilustrace na přebalu je docela děsivá
Ale ta ilustrace na přebalu je docela děsivá
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Mě nic nelítá na žádným autě. Co si představit pod pojmem tristní kvalita Warťase? Já jsem spokojenej. To, že pod šedou barvou kliky trochu prosvítá červená, unesu.
Jestli někdo chce dokonalou kvalitu, musí si holt připlatit. Koukal jsem v krámě, úplně ty samý modely v tej samej krabičce, bez časopisu, stojí asi 4 kila, těch detailů to moc navíc nemá, barva karoserie je třeba jiná. Eště vylepšený modely v pevnej plastovej krabičce jsou za 7 kil. Ale na první pohled je to úplně to samý
Jestli někdo chce dokonalou kvalitu, musí si holt připlatit. Koukal jsem v krámě, úplně ty samý modely v tej samej krabičce, bez časopisu, stojí asi 4 kila, těch detailů to moc navíc nemá, barva karoserie je třeba jiná. Eště vylepšený modely v pevnej plastovej krabičce jsou za 7 kil. Ale na první pohled je to úplně to samý
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chceš říct, že to má mít i kotouče jako žiletky?Marťas píše:Asi se snažili o vzhled mého auta ve stavu, v jakém jsem ho koupil.
Dnes jsem v obchodě zahlédl 2101 ale přijde mě to celý takový divný, nevím proč. Snad už kvůli tej bílej barvě.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No co, ani bych se nedivil. Ixo (nebo která to firma vyrábí ten model nulajedničky) svýho času nabízela limitovanou edici jedničky v takovým vzhledu, jak kdysi vypadalo bejvalý auto ředitele firmyMarťas píše:Asi se snažili o vzhled mého auta ve stavu, v jakém jsem ho koupil.
Jinak, všímáte si, že v kultovních autech doteď nebyla žádná škodovka? Abrex asi nechce pustit licenci Až teď prej výde speciál s fáčkem a eště bude o stovku dražší.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
V nějakym tom letáčku, co tam občas dají jsem viděl 120ku a 1000mb ale psali tam snad jen pro předplatitele, ale věřím tomu, že to dají na stánky i tak, protože na tom by docela dost tratili, zrovna tuty modely by si podle mě koupilo nejvíc lidí. To fáčko za 299,- to už se mi zdá sakra dost.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras