Nic neobvyklyho vetsina z nas takhle ladu pouziva... Napadu, predstav a myslenek mas dost, jsem zvedavej co z toho promenis na realitu.yokodrift píše:No auto bude na normalni jezdeni a drift
Lada 2107 Yokodrifta
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Když sem napíšu ,že jsem se rozhodl,že s mojí 2106 budu jezdit rallye,tak mi taky budete nabízet 30 tisíc,hlavně aby to auto bylo zachráněno a já ho nekurvil???Přitom to už veterán je,narozdíl od zde diskutované sedmy a navíc ve špičkovém stavu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
no tak mel vypnuty predek ne .. si nikdy nesedel v LIAZce?čmelák píše:lada turbo quatro a hrabe zadok HA HA
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
ja tomuto projektu tiez drzim palce. Pokial to nejdes rozbit na pole a pod. je jedno ci to nechas ako veteran alebo to budes upravovat. Hlavne rob s citom a rozumom, vsetko co ta napadne zvaz a na konci by mohlo byt auto ktore skvelo vizera a dobre jazdi
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
LADA drift
Diky za podporu čmeláku... shaním prostředky,jednoduše,pomalu ale jiste...drift žádá svoje
- Křečík Barbuška
Dám ti 5 litrů, potřebuji něco na zimu .radek mb píše:Když sem napíšu ,že jsem se rozhodl,že s mojí 2106 budu jezdit rallye,tak mi taky budete nabízet 30 tisíc,hlavně aby to auto bylo zachráněno a já ho nekurvil???
yokodrift, budou ty fotky spodku?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- autobazareliska
já si myslim že dvacet let stará popelnice jako je 07 nebude veterán nikdy a jediný k čemu je dobrá je prodej zpět na východ po částech. Takže s chutí do úprav! žádný hodnoty rozhodně nezničíš, protože kde nic neni, tam ani smrt nebere
Spousty zajímavějších a starších aut v dobrym stavu odcestovalo do hutí, protože prostě nejsou prodejný a krom několika málo fanatiků, kteří se je snaží hromadit k naprostému neužitku a myslí si búhví co nemají je nikdo nechce .
Kdo normální by v dnešní době denně jezdil žigulíkem a nebo se ho snažil sušit někde dalších 20-30 let než to možná bude mít nějakou relativní hodnotu a hlavně to celou tu dobu udržoval v plně funkčním stavu??
Spousty zajímavějších a starších aut v dobrym stavu odcestovalo do hutí, protože prostě nejsou prodejný a krom několika málo fanatiků, kteří se je snaží hromadit k naprostému neužitku a myslí si búhví co nemají je nikdo nechce .
Kdo normální by v dnešní době denně jezdil žigulíkem a nebo se ho snažil sušit někde dalších 20-30 let než to možná bude mít nějakou relativní hodnotu a hlavně to celou tu dobu udržoval v plně funkčním stavu??
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."
- Křečík Barbuška
- autobazareliska
nojo, ale jen na přechodnou a fakt ne moc dlouhou dobu, protože ani jiný auto co by normálně jezdilo nemáš. Takže celý 3 měsíce až s tim budeš jezdit aspoň rok v kuse a nepoužiješ víc jak desetkrát během tý doby k jízdě jiný auto tak se o tom můžeme pobavit... každodenní ježdění = nemám jiný auto a denně dojíždím tím žigulíkem do práce - ty už si od začátku roku těch aut vystřídal tak 5 a to je teprv začátek devátýho měsíce
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."