Pivo, víno, chlast....
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
Dejte pokoj se svijanským pivovarem, ale takový Mlýn Perner to je podnik !! S jejich produkty se dřu den co den.
Mimochodem jediné místo kde u nás točili Svijany byla hospoda Na Hradčanech a mám takový dojem, že už ani tam je nemají.
Všude samý Gambrinus nebo Staropramen. Už i zdejší piva (Zlatopramen a Březňák) nějak ustupují. Zejména Staropramen svojí politikou získávání zákazníků boduje. Pro moje chuťové pohárky je to tedy pivo naprosto neakceptovatelné. Ještě, že šéfka byla neoblomná a odmítala od nich i značné finanční částky a poslala je s jejich pivem do zadečku
Ale ty Svijany tu prostě nějak vymřely.
Mimochodem jediné místo kde u nás točili Svijany byla hospoda Na Hradčanech a mám takový dojem, že už ani tam je nemají.
Všude samý Gambrinus nebo Staropramen. Už i zdejší piva (Zlatopramen a Březňák) nějak ustupují. Zejména Staropramen svojí politikou získávání zákazníků boduje. Pro moje chuťové pohárky je to tedy pivo naprosto neakceptovatelné. Ještě, že šéfka byla neoblomná a odmítala od nich i značné finanční částky a poslala je s jejich pivem do zadečku
Ale ty Svijany tu prostě nějak vymřely.
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Marťasi, kdyžtak mě prozvoň ať vim, jestli to číslo funguje. Přece jenom se tam objevilo náhodou přes noc na sraze
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A já i SZ, sakra, to jsem dělal zbytečnou práci a takhle těsně Jinak koukam, že to fakt funguje. Tak to já se tě ozvu Mějte se tu, jedu, papa
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
copak to tu máme... http://www.acbrands.co.uk/vanatallinn/ http://cs.wikipedia.org/wiki/Vana_Tallinn a musím říct že je velmi velmi dobrý........
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší Vana Tallinní stránka je tuta: http://www.vanatallinn.eu/
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Keby Marcel a Adam predtym ako jebli dve flase toto citali tak nemuseli byt na druhy den fest rozj***nirosta píše:copak to tu máme... http://www.acbrands.co.uk/vanatallinn/ http://cs.wikipedia.org/wiki/Vana_Tallinn a musím říct že je velmi velmi dobrý........
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Už vím proč se říká že opilí mají štěstí . Dal jsem si dvě desítky a protože v hospůdce skoro nikdo nebyl vyrazil jsem domů . Jenže přitažlivost G (Gambrinus) je mocná zatočil jsem do baru pokecat a pustit si nějakou hudbu . Sednu na barovku , pozdravím barmana obědnám si pivo . Poté si chci pustit nějaký beat . Tím vzniká sled věcí následujících . Sedím moc blízko barpultu , tak se odstrkávám jenže tak blbě že se začnu s barovkou kácet vzad . Marně máchnu rukama po baru , ale "G" vítězí . Protože se říká že "tonoucí se i stébla chytá" mozek automaticky vystřeluje nohy v domění že to zachrání o desku barpultu . Omyl !
Kdybych byl opilý a mněl opožděné reakce padnul bych jako žok na záda (což dopadlo stejně) ale bez zlomeniny malíčku levé nohy právě o ten barpult
Nu což . Už nebudu moci říct že jsem si ještě nikdy nic nezlomil .
Kdybych byl opilý a mněl opožděné reakce padnul bych jako žok na záda (což dopadlo stejně) ale bez zlomeniny malíčku levé nohy právě o ten barpult
Nu což . Už nebudu moci říct že jsem si ještě nikdy nic nezlomil .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, další cíl jsem si splnil. Poctil jsem svou návštěvou legendární nádražku v Roudnici nad Labem
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás