Mafia 2
Moderátor: Moderátoři
-
Dej pokoj s autem!!!!Já se bavím o PC hře.Řekni mi jestli znáš někoho kdo si ještě kupuje hry?Já teda neznám.rezna píše:jak levneji? - tak ze to ukradnes nebo to ukradne nekdo z tvych kamosu a pak ti to daruje/proda?
tzn. kdyz tvuj kamos ukradne auto a ty ho od nej koupis za min nez je normalne na trhu je to ok, jo?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ale to přece nikoho neopravňuje k mimozákonýmu jednání.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Kradou všichni, budu i ja......to je logika dnešni mladeže
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
-
ty si ji koupis ve sleve? ok , pric ne.patmat1928 píše:Já neříkám,že krádež je OK!!!!!!!!!!!Sám jsem nic neukradl!!!!!!!!!!!!!Jenom,když máš možnost něco mít levněji,tak to neber???JmJ píše:Neni se o cem bavit. Kradez je porad kradez. Na co nemas penize, to si nekupuj. Tim to hasne. Pokud rikas, ze krast je ok, pak zde nemas co delat.
btw kvantem vykricniku na dulezitosti vete nepridas.
VAZ 2104 1.3 1989
ja jich znam dost. na co nemam penize, to si neporizuju!patmat1928 píše:Dej pokoj s autem!!!!Já se bavím o PC hře.Řekni mi jestli znáš někoho kdo si ještě kupuje hry?Já teda neznám.rezna píše:jak levneji? - tak ze to ukradnes nebo to ukradne nekdo z tvych kamosu a pak ti to daruje/proda?
tzn. kdyz tvuj kamos ukradne auto a ty ho od nej koupis za min nez je normalne na trhu je to ok, jo?
nebudu tu objasnovat pro je to kradez. to kazdy myslici clovek pochopi sam. jak sem psal, pokud hodlas obhajovat zlodejinu, pak tady nemas co delat.
VAZ 2104 1.3 1989
v mym okruhu si lidi z 95 % kupuji. neni duvod krast. navic s kradenou hrou si clovek neuzije multas pres net ze a uz vubec se nedostane do oficialni ligypatmat1928 píše:Dej pokoj s autem!!!!Já se bavím o PC hře.Řekni mi jestli znáš někoho kdo si ještě kupuje hry?Já teda neznám.rezna píše:jak levneji? - tak ze to ukradnes nebo to ukradne nekdo z tvych kamosu a pak ti to daruje/proda?
mi se doma na stole taky vali ciste originalky.
-
Notak dobře.Tu hru si teda koupím!!!Ale nemyslete si,že jsem si všechny hry co mám stáhnul nebo dostal.Taky mám hodně originálek,ale postupem času jsem zjistil,že stahování je lepší než kupování.Tu a tam si také někdy koupím nějakou hru,kterou nenajdu na internetu.
Na druhou stranu kdo by nechtěl ušetřit třeba 1000 kč???
Na druhou stranu kdo by nechtěl ušetřit třeba 1000 kč???
- Lada Rider