El. posilovac rizeni
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
El. posilovac rizeni
Nasel jsem tohle na http://www.lada.cc/articles.phtml?rubri ... cle&id=135 Dalo by se to pouzit do modelu 210x?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, vyloženě MASÍRUJETE moje sebevědomí, protože já u 05 s volantem 35cm točím úplně fpoho i na místě... Jen tak dál...
Ačkoliv, teď mě napadlo - možná by stačilo zkontrolovat převodku řízení. Když už v ní není olej, volant jde hóóódně ztuha (proto se vyplatí chodit na pražský Ladaschůze, tam se člověk dozví takový věci).
Ačkoliv, teď mě napadlo - možná by stačilo zkontrolovat převodku řízení. Když už v ní není olej, volant jde hóóódně ztuha (proto se vyplatí chodit na pražský Ladaschůze, tam se člověk dozví takový věci).
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
-
- Kontaktovat uživatele:
Olej tam mam, ještě musim zkontrolovat pneu, možná trochu ušlo, ale to stejně na věci nemění tolik. Ty tam máš šneka?Radek píše:Pánové, vyloženě MASÍRUJETE moje sebevědomí, protože já u 05 s volantem 35cm točím úplně fpoho i na místě... Jen tak dál...
21011 Zlomte VAZ
Mám šneka, a fakt s tím jde točit v pohodě. Proto jsem ještě zdůrazňoval, že mám menší volant (made in Ukraine). No, na místě to není jedním prstem, ale zas se nejdná o scénky z recenzí na auta bez posilovače "pokud nejste mistr světa v kulturistice, tento vůz vám způsobí infarkt, jakmile se dotknete volantu". A mě na činky doma už dobrejch pět let sedá prach...Martanasse píše:Olej tam mam, ještě musim zkontrolovat pneu, možná trochu ušlo, ale to stejně na věci nemění tolik. Ty tam máš šneka?
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to bych se na to podíval. Zkusim to dát nějak dohromady, ovšem až na jařeRadek píše:Mám šneka, a fakt s tím jde točit v pohodě. Proto jsem ještě zdůrazňoval, že mám menší volant (made in Ukraine). No, na místě to není jedním prstem, ale zas se nejdná o scénky z recenzí na auta bez posilovače "pokud nejste mistr světa v kulturistice, tento vůz vám způsobí infarkt, jakmile se dotknete volantu". A mě na činky doma už dobrejch pět let sedá prach...Martanasse píše:Olej tam mam, ještě musim zkontrolovat pneu, možná trochu ušlo, ale to stejně na věci nemění tolik. Ty tam máš šneka?
21011 Zlomte VAZ
ty voe...co tu resite...ja mam na nivce klasickej volant, 205 gumy a tocim s tim prstem za jizdy, jednou rukou za pomale jizdy a obouma pri zastavenem aute...Ondra 07 píše:Mňoooo to asi jo,ale me spis zajima jestli to koupit nebo ne...Ne ze bych byl linej,ale s volantem 35cm to neni prdel tocit na miste...Radek píše:Zjevně to má i vlastní řídící jednotku - soudě podle toho obřího chladiče procesoru nahoře
Only in 4x4
Taky stačí, aby chvilku tekl hlavní brzodvý válec. Ona ta brzdovka teče rovnou na to řízení a potom to jde taky lehce. A když se to povzbudí nahuštěním předních kol na 2.3, tak by to mohlo jít i tou jednou rukou na místě bez toho, abych se musel podepisovat ArnoldRadek píše:Pánové, vyloženě MASÍRUJETE moje sebevědomí, protože já u 05 s volantem 35cm točím úplně fpoho i na místě... Jen tak dál...