patres007 píše:Tak v sobotu o 11 tej nas cakajte... Len by ste mi este mohli napisat kde vas najdeme
...tam kde vzdy
(Vlckovce, opustena cesta za obcou, ktora nikam nevedie, smer na nitru, vlavo od R1 pri pohlade od trnavy...)
Moderátor: Moderátoři
patres007 píše:Tak v sobotu o 11 tej nas cakajte... Len by ste mi este mohli napisat kde vas najdeme
počkat počkat Gerr nevím jestli přijedegogo píše:.....tak na to tam budu odbornici vsetcipatres007 píše: tam xcem ist hlavne koli tomu ze sa potrebujem porozpravat s niekym kompetentnym o upravach lada motorov...
jo 04 pokročila směrem do košegogo píše:patrac, ked si "na drate" trochu mimo tohto tema, OMLUVAM SA ostatnym,
-
pokrocil si nejak s modelom 04 ky od toho aprila, co som videl v brne na vystave
...aj ja som dospel do takeho stadia, a nejakych zo 5-6 rokov si to udrzujem....a pocas tych zimnych vecerov nestiham ani usporiadat fotky co som za rok nafotil......Patrac píše:jo 04 pokročila směrem do košegogo píše:patrac, ked si "na drate" trochu mimo tohto tema, OMLUVAM SA ostatnym,
-
pokrocil si nejak s modelom 04 ky od toho aprila, co som videl v brne na vystave
není absolutně čas snad za dlouhých zimních večerů