Takže já shrnu cestu z mého pohledu:
Najeli jsme s Laďušou 3580 km,spotřebovali přitom 216 litrů benzínu (čili vynikající spotřeba 6,05 l/100 km).Desítka zvládla cestu skvěle.
Prví den cesty jsme na místo setkání v Czestochowě dorazili se zpožděním 1,5 hodiny,naštěstí ostatní měli dost trpělivosti.Večer jsme si našli fajnové přespání v motelu těsně před polsko-litevskou hranicí.Průjezd Litvou bez problémů,v Lotyšsku taky,nepočítám li zadržení Luďka místní policií za překročení rychlosti o 23 km/h mimo obec
.Estonsko bez problémů,v Tallinnu na nás čekala uvítací delegace v čele s Olaafem a Doris.
Sraz byl skvělý,v jízdě zručnosti jsem zvítězil v kategorii "auta s předním náhonem",takže jsem obdržel pohár a diplom.Sobota večer=neskutečná kalba pod taktovkou místního likéru Vanna Tallinn.Nezapomněli jsme ani na vítr z hor,pivo atd.Taktéž koupání se v moři,přesněji řečeno ve finském zálivu byla lahůdka.Voda tam má prý jen 7 stupňů.
Neděle a návštěva města Kunda.Našli jsme kundí deník a zapsali se tam jako výprava číslo 107.Zde jedna hláška z deníku,kterou tam zanechali ti před námi:"Kdo nebyl v Kundě,nebyl v Estonsku(jako by nebyl).Pak dlouhá cesta zpět.Zastávka v Lotyšsku a koupání se v moři,tentokráte byla voda krásně teplá.
Cestu zpět provázela únava,spánkový deficit byl značný.
Jinak podrobné zápisy jsou v našem expedičním deníku,která Laďuša pilně psal a Ladarider maloval
.Laďuša deník přepíše na kompu a dá k disposici k přečtení všem tuto na foru.