A tak mě napadlo, jaký je průměrný věk vozovýho parku tady?

Stáří vozového parku se v ČR příliš nemění, některé vozy ze silnic přesto pomalu mizí (ilustrační foto)
Moderátor: Moderátoři
Článek mě nijak extra nezaujal, ale nekončící zvratky jistého pana Kučery v diskusi mě opět utvrdily v tom, že internet a televize jsou dobrý jen k tomu, aby u nich člověk buď ztrácel čas, nebo SE AKORÁT NAS*ALJakub Metelka píše:zelvotron, u tohoto članku jsem se velice dobře pobavil![]()
Tak tak.Hrubi píše:Článek mě nijak extra nezaujal, ale nekončící zvratky jistého pana Kučery v diskusi mě opět utvrdily v tom, že internet a televize jsou dobrý jen k tomu, aby u nich člověk buď ztrácel čas, nebo SE AKORÁT NAS*ALJakub Metelka píše:zelvotron, u tohoto članku jsem se velice dobře pobavil![]()
Tak takovej hezkej gráfek jsem tu dlouho neviděl.MacGyver píše:http://auto.idnes.cz/statistiky-umrti-n ... novy_1.jpg
Taky jsem to bohužel četl.Ten Kučera musí bejt pořádnej ksindl.Ale potvrzuje se,kde se bere ta polistopadová podnikatelská elita:veksláci a podobně,je to hnus.Koko Loko píše:Mě se "zalíbila" ta diskuze ke článku, zejména ten vekslák