Vládik - Martinova 2101
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevim, co tam mam, Velvanu pokud vim ne, ale nevykazuje to teda nijakou změnu.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Může to spůsobovat spojkové ložisko . Do poruchy bych to neřešil , stejně s tím bez rozborky nic nejde dělat .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, nebo tam najdou céčko a měsíc se konat nebude. Nesouměrnost brzd je svině a při běžným lehkým brždění ani nemusí vyjít najevo.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Pánové problém...
Jel jsem se dnes projet. Zastavím na odpočívadle, chci odjet a zjišťuju, že mi jde řadit jednička s velkým odporem.
Když je zařazená a já stojím na spojce (auto stojí), tak dělá nepříjemný, ne však moc silný zvuk.
Dvojka jde také ztuha, tři a čtyři řekl bych normálně. Zpátečce se nechce vůbec, jde to do zubů.
Přišel jsem na to až když jsem odjížděl, jak říkám 3,4 jde bez problémů a na místo jsem dojížděl na neutral.
Napadlo mě, že by se mohla lamela málo "odlepovat", je to možné?
Nebo čím by to mohlo jinak být?
Díky za rady, chtěl bych to mít do srazu v cajku
Jel jsem se dnes projet. Zastavím na odpočívadle, chci odjet a zjišťuju, že mi jde řadit jednička s velkým odporem.
Když je zařazená a já stojím na spojce (auto stojí), tak dělá nepříjemný, ne však moc silný zvuk.
Dvojka jde také ztuha, tři a čtyři řekl bych normálně. Zpátečce se nechce vůbec, jde to do zubů.
Přišel jsem na to až když jsem odjížděl, jak říkám 3,4 jde bez problémů a na místo jsem dojížděl na neutral.
Napadlo mě, že by se mohla lamela málo "odlepovat", je to možné?
Nebo čím by to mohlo jinak být?
Díky za rady, chtěl bych to mít do srazu v cajku