pozorna rychlost pumpování... s teplotou se nezanedbatelně mění objem vzduchuplavec píše:přesně 82 pumpnutí

Moderátor: Moderátoři
To mne již docela omrzelo v zimě jezdit. Nemohl jsem sehnat ani sněhový řetězy...Marťas píše:Jinak v zimě jsem v závějích jezdil
Pravda, tuto veličinu jsem nikdy nebral v potaz, zřejmě proto se množství nahuštěného vzduchu v duši značně lišíChester píše:pozorna rychlost pumpování... s teplotou se nezanedbatelně mění objem vzduchu
Na motorce. Na kole tomu totiž nevěřím.Při 60tce je jízda na kole totiž docela odvaha, natož přes 70, bejt to skládačka, a v tý rychlosti se rozpojit, nevím nevím, asi bys propálil kalhoty o asfaltSaša píše:Maximálka z minulé vyjížďky (71.9 km/h)
Kalhoty by hned zmizely a smrad pálený kůže nic mocplavec píše: asi bys propálil kalhoty o asfalt
Taženej čím? Na jakým kole? Volným pádem? Perpetuum mobile? Spočítá někdo potřebnej převod?ger007 píše:na kole mam rychlostny rekord 110 km/hvtedy mi nebolo vsetko jedno
Takovoudle pneumatiku mam taky, měl jsem zkaženej ráfek a když jsem pěkně nafoukal, tak mi občas vylezla zpod pneumatiky duše. Jedenou jsem zase na Essu pěkně nafoukal a zrovna když jsem si to svištěl dolů po Studentské, tak koukam, jak se zase duše dere ven. Tentokrát to ale nebylo v malé rychlosti jako párkrát předtim ale v takovejch 30km/h. Samozdřejmě jsem se svýma brzda vyrobenýma z klínového řemenu nedokázal zastavit na místě a tak se kolo asi 3x protočilo a na 4té protočení už to duše nevydržela a praskla. Naneštěstí jsem projížděl zrovna kolem autobusové zastávky kde ta rána vzbudila značný rozruch. Paní s kočárkem, která v ten okamžik byla vzdálena asi 3m nadskočila a dítě začalo řvát, důchodci na lavičce se začali chytat za srdce, no prostě strašná ostudadmatej píše: http://www.dompot.cz/files/products/401150.jpg