a byly to vůbec origo šrouby na ladu, koupil jsem jednou na burze nové, že udělám autu a svědomí dobře a nějak jsem je nemohl dotáhnout, pořád jsem měl pocit,že ještě trochu a ... šel jsem hledat ty staré. Jeden závit to odnesl. Zdály se mě zprvu trochu jiné, ale myslel jsem, že kolové šrouby přeci nikdo netočí doma z drátu, a splet jsem se.
Prosimtě, než zagarážuje celej autopark, máme tady pomálu prosinec. Holt Tesko prodává vánoční zboží brzo a Kuba zimuje brzo
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Zatím je zazimovanej pouze Boris a jedna z modrých 2101 zbytek vozového parku stále jezdí .Zelenej letos najezdil přes 3tis km což není málo na tento vůz .
Přípravy na sraz jsou v plném proudu a na zeleném došlo zase na pár změn.Po 9 měsících kdy stál v suché garáži jsme jej minulou neděli převezli domů.Naskočil na 3 otočení motoru.Čekal jsem ,že bude vše zatuhnuté ,ale opak byl pravdou.Brzdiče ,které loni prošly repasí chodí výborně řízení také a o motoru ani nemluvím .Teprv včera byl čas začít vychytávat mouchy ,které by cestu na sraz mohly znepříjemnit.Úplnou náhodou jsem se podíval na poslední díl výfuku a hnedka bylo jasno ,že musím dát novej.Původní se doslova rozpadnul dále byly doplněny potahy ,které mě konečně ladí s barvou interiéru.Dnes jsme rozchodili akcelerační pumpičku + samozřejmě nová membrána.Původní byla naleptána nekvalitním benzínem ,také se dočkal prvního letošního naleštění a vypadá opět skvěle .V pátek pokud něco nezmaří plány ,tak pojedu koupit plastové podběhy ,které planuju koupit od loňského roku .
Aby to nebylo pouze tlachání ,tak zde pár fotek z dnešní jízdy.Omluvtě prosím kvalitu fotografií
Lukáš Mlýnek, tyto potahy jsem zakoupil společně s dnes již neexistující Ladou 2106 ,ale myslím si ,že v obchodě ,který se specializuje na prodej autopotahů je určitě seženeš Tento vzor není nic ojedinělého