Moderátor: Moderátoři
Tak ti reknu naprosto presne, je to zatka na bloku, pod ni neni olej, ale voda. Kdyby ti to netesnilo tak mas plny kos vody.Atex píše: Totiz v mistech kde je setrvacnik jsem nasel jakysi kryt, plech na ctyrech sroubcich a tama mi asi prska olej. Netusim na co to tam je, u zadneho motoru jsem to nikdy nevidel.
Tak mi prosimte rekni kde se tam ten olej bere? Ja mam zgrcany cely tunel zevnitr...Ondra 07 píše:Tak ti reknu naprosto presne, je to zatka na bloku, pod ni neni olej, ale voda. Kdyby ti to netesnilo tak mas plny kos vody.
Bude, protoze si necham udelat celokovove a rad bych uz pri jednom o neco tlustsi. Jen nevim o kolik, to mi musi nekdo poradit.Štěpán Getsko píše:Tak aspoň víš, v čem je problém. Mě těsnění na fiata před 3-mi lety stálo cca 650,- Kč v Autokelly. Snad to tvoje nebude o moc drazší.
Mirku, pošlu Ti .xls tabulku, ve které je algoritmus pro výpočet komprese. Musíš si ale oměřit kubaturu hlavy. A potom už jen nasázíš hodnoty do tabulky a ono Ti to vypočítá kompresní poměr.Atex píše:Bude, protoze si necham udelat celokovove a rad bych uz pri jednom o neco tlustsi. Jen nevim o kolik, to mi musi nekdo poradit.