Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
Kolega včera volal vydavateli a tam se dozvěděl, že už to dali distributorovi a něm prý je kdy to dá do trafik. Ráno paní v trafice zase říkala, že je to možná v jiné části republiky jako to bylo před měsícem. Nevím je to takové vše jedna paní povídala. Osobně si myslím, že bude volha v sobotu.
Čau Petr
Čau Petr
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si teda taky udělal radost a dle mýho soudu nejkrásnější sovětský auto je doma. Jinak s tim vracením starších čísel to asi nebude tak žhavý, u nás mají eště Záporožce
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tož jsem se po delší době plácnul přes kapsu včera večer pořídil čtyřiadvacítku. To, že ji měli i večer, notabene na frekventovaném stánku, asi svědčí o zlepšení zásobování. Zpracování odpovídá zhruba nulatrojce. Je tedy o chlup lepší, než u jednadvacítky. Co mě ale překvapilo a potěšilo současně, je příbalový "časák". Velmi rozumě napsáno. Dokonce jsem jej přečetl celý, aniž by mě z něčeho bylo na U předchozích čísel byly neopropagandistické kydy daleko horší. Naopak velké mínus má redakce za volbu fotky na poslední dvojstraně. Proč tam museli dát takovou starou orezlinu??? To nenašli nikde fotku pěkné čtyřiadvacítky???!!!