Zamlžuje se budík
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
2101 se nemlží, ale 21053 se mlžila. Prostě se tam sráží vlhkost, řešení by bylo někde navrtat nějakej pidiotvor, aby se to odpařilo pryč.
Jinak, už vím jak to je (kdyžtak mě opravte, žvejkám mentos ): Palubka se ohřeje rychlejc, než interiér - to vím, u obou Lad to tak bylo. Tím pádem se vyhřejí i budíky, ale interiér je studenej. Sklíčka jsou na hranici, tak se na něm sráží voda. Po nějaký době se ta voda zase odpaří (nebo steče), jak se vyrovnají teploty.
Takže to chce spojit vnitřek budíků s atmosférou v autě. Otázka je, jestli to tak pomůže, pže sklo se neohřeje tak rychle, jako vzduch. ale mohlo by to pomoct.
Jinak, už vím jak to je (kdyžtak mě opravte, žvejkám mentos ): Palubka se ohřeje rychlejc, než interiér - to vím, u obou Lad to tak bylo. Tím pádem se vyhřejí i budíky, ale interiér je studenej. Sklíčka jsou na hranici, tak se na něm sráží voda. Po nějaký době se ta voda zase odpaří (nebo steče), jak se vyrovnají teploty.
Takže to chce spojit vnitřek budíků s atmosférou v autě. Otázka je, jestli to tak pomůže, pže sklo se neohřeje tak rychle, jako vzduch. ale mohlo by to pomoct.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Zvlast v zime, jak se musi svitit, tak tak se budiky urcite vyhreji velice rychle.dmatej píše:2101 se nemlží, ale 21053 se mlžila. Prostě se tam sráží vlhkost, řešení by bylo někde navrtat nějakej pidiotvor, aby se to odpařilo pryč.
VAZ 2104 1.3 1989
- Křečík Barbuška
2107 je opravdu dobrá to nelze popřít, nicméněž budíky v 05ce mi připadají takové decentnější a hezčí, 07čková palubka mi připadá taková strohá a odfláknuta po stránce vzhledové, byť má o budík více.radek mb píše:U 07 se nemlží nic,aspoň teda ne mě.
A pro neustálé srovnávače typových řad Lady: už konečně uznejte ,že 2107 je nejlepší a vy s tim nic neuděláte
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Křečík Barbuška
Nedělej, stejně si to myslíš dál. Ona ta sedmička je určitě nejlepší, ale nemůžem to tak hlasitě vykřikovat, aby se ostatní neurazili.radek mb píše:Dobrý,dobrý,chtěl jsem vás jen malinko vyprovokovat
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto