To sice ano,ale vy pojedete za 7 a já bych jel za 9,5 na sto.Ivo píše:Proč? V 06ce máš taky 1.7, tak by to bylo vyrovnané.
S desítkou se vejdu do 6,5 a to docela v pohodě.Navíc desítku tak trochu diskriminuju,tak ať je vidět i ve světě.
Moderátor: Moderátoři
To sice ano,ale vy pojedete za 7 a já bych jel za 9,5 na sto.Ivo píše:Proč? V 06ce máš taky 1.7, tak by to bylo vyrovnané.
No....to taky Tak jak?Luděk Musil píše:Chceš se roztřetit? L.
No,možná jsem to trochu přestřelil,ale přes 8,5 to teď bude.Spotřeba se zvedla,co jsme se Štěpánem přetryskovali první komoru karbece a vyndali tu pružinku z membrány podtlaku.Jede to pěkně,ale spotřeba vylezla víc jak o litr nahoru.Cory píše:radek mb, za 9,5?
Hm a to je další problém,prostě ta 1,7 mě jakoby nutí tomu nakládat ,abych měl euforický pocit,že hodně autům nakopávám prdel.Cory píše:S rozumom
Ne,Estonsko je v EU i v Schengenu,stačí občanka.Cooper píše:Radku poslyš, nebudu potřebovat pas?
Neposmykaji,bo tam už žadny pohraničnici nejsou.Cooper píše:Aby mě někde na hranicích neposmýkali
Co chceš dělit? Ty jedeš od Ostravy, tak jedeš se mnou. Navíc si lehký, tak mi moc nezvedneš spotřebu . Prostě, každý si nabere ty lidi, co bydlí v jeho okolí, nebo na odjezd k němu dojedou. S těma ostatníma, co bydlí dál, se to nějak domluví. Navíc, nic není závazné. Pokud vyjedeš se mnou a v půlce se rozhodneš, že se ti jede blbě, tak klidně můžeš jít pěšky .Cooper píše:A jak se rozdělíme do těch aut?
Je tam už jen směnárna a jakási autodílna+divný sprchyradek mb píše:Ne,Estonsko je v EU i v Schengenu,stačí občanka.Cooper píše:Radku poslyš, nebudu potřebovat pas?Neposmykaji,bo tam už žadny pohraničnici nejsou.Cooper píše:Aby mě někde na hranicích neposmýkali
Tutu větu navrhuju dát jako úvodní citát pro deníček z cestyIvo píše:Navíc, nic není závazné. Pokud vyjedeš se mnou a v půlce se rozhodneš, že se ti jede blbě, tak klidně můžeš jít pěšky .
A který dobrovolník si veme na starost expediční denník?Mě se to zdá jako dobrý nápad.Laďuša píše:Tutu větu navrhuju dát jako úvodní citát pro deníček z cesty
Co takhle kdyby jsme ho psali společně.... Každý kdo uzná za vhodné něco zapsat tak napíše.....radek mb píše:A který dobrovolník si veme na starost expediční denník?Mě se to zdá jako dobrý nápad.
radek mb píše:A který dobrovolník si veme na starost expediční denník?
Takže se hlásí KůprCooper píše:Co takhle kdyby jsme ho psali společně..