Jo starám, Petu76 měl k autu spoustu vážných výhrad, nakonec mu ho sice nenechám (neb chtěl slevu

Moderátor: Moderátoři
No, ale bacha na krtince!Pavel V. píše:4-Hurikán.... Nu čéče sem se trošku rozryl... vzhledem k tomu že jsme spolu něco nakecali tak víš čirá závisť![]()
Pokud máš na mysli ty tři malé šroubky, které drží "bajonetovou" objímku vlastní paraboly, tak ty se dají nahradit jakýmikoliv šroubky patřičného rozměru. Mám pocit, že se jedná o M3/15mm. Šroubky pro nastavování světla buď zkusit sehnat nové (jiné) nebo upravit/vyrobit. Je v nich totiž drážka, která zapadá do vybrání v upevňovacím rámečku hrnce světlometu.Pavel V. píše: Máte někdo tip kde sehnat šroubky které drží objímku reflektoru ty tři.... nebo jaký to je závit. Mám je totál vyběhané....
M3/15mm ne?Hurikán píše:???
Za prvé tady nikde nepadlo žádné veřejné osočení Petu76, takže se ani není tzv. čemu bránit. A za druhé jak už jsem napsal, tak podobné spory, jejichž pozadí znají jen zúčastnění jedinci sem nepatří! Ani já, ani Ty, ani nikdo další podrobnosti nezná, tak není nutné je veřejně komentovat a rozebírat.A to, že nepadlo neslušné slovo je jen dobře, protože jinak by to takhle hladce neprošlo.
Pokud budeš mít Ty, nebo někdo jiný, nutkání na toto téma debatovat, tak je tu možnost přes SZ. Tohle vlákno je o prezentaci auta.![]()
Tímto ukončuji tuhle záležitost a vracím se zpět k hlavnímu tématu.
Pokud máš na mysli ty tři malé šroubky, které drží "bajonetovou" objímku vlastní paraboly, tak ty se dají nahradit jakýmikoliv šroubky patřičného rozměru. Mám pocit, že se jedná o M4 / 15mm. Šroubky pro nastavování světla buď zkusit sehnat nové (jiné) nebo upravit/vyrobit. Je v nich totiž drážka, která zapadá do vybrání v upevňovacím rámečku hrnce světlometu.Pavel V. píše: Máte někdo tip kde sehnat šroubky které drží objímku reflektoru ty tři.... nebo jaký to je závit. Mám je totál vyběhané....
A vsaď se, že to neni azbuka, ale cyrilicePavel V. píše:ač Bulharské výroby je označen a popsán azbukou což mi naplňuje pýchou a reguluje.....