zigulaky z ulice
Moderátor: Moderátoři
dnes dopoledne jsem se stavoval u hodináře v pardubicích a co nevidím tmavě zelená žiguli 1500-byla komplet včetně mezikruží na kolech a starou přední maskou-uprostřed čela hooodně podélných otvorů nad sebou a vedle sebe a o ulici dál stála hráškově zelená 01 v dobové sportovní úpravě-skořepiny,vykuchanej salon ,zřejmě měla z fiata špajzku protože měla nějakej divně vyvýšenej tunel pod řadičkou, klec, pomalovaná kasňa s bílýma kapotama,vykuchaná přístrojovka jen s otáčkoměrem a koženej volant-posazená na kolech alpine a vzadu měl kotouče jen jsem byl nas..nej že nemám foťák jo a na předním okně měl reklamu oldtimer clasic cars nebo něco v tom duchu-hledal jsem na netu ale nic nenašel
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
No já dneska viděl blondýnu v růžovej mikině a ufobrejlích v rezatej 2105ce. Zajímavá změna, většinou vídám ukrajince, babičky a dědy. Asi to nebude zpráva dne, třeba hokej byl taky zajímavej.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A kdo ne?
Místo studny narazit na ropu, to musí bejt sen
Místo studny narazit na ropu, to musí bejt sen
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
to byl ještě nějakej chcípák - strejček jezdil se ZILem za 160/100peet2101 píše:Páni, to se ještě nějaké firmě vyplatí jezdit takovým autem?? Vždyt o ZILu mě tatka vždicky říkal že jezdí za 100 na 100. Nebo se později začal dělat v naftě
nafta nebo benzín je při dnešních cenách skoro jedno, jde jen o to kolik to sežere. ale nafty byly asi taky.
vozit vrtnou soupravu na zilu no nevim nevim, ale v sousedním ZD mají kirovce a poměr kolik to sežere na to kolik to zvorá vychází líp, než kdyby se to dělalo zetorama
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....