Moja myšlenka :-)
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Čo, že to predávaš ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- MartasBrno
- Jozef Matuška
ako nechápem načo si do toho nasypal peniaze a teraz to ideš dokonca zošrotovať. Takéto auto bežne najazdí cez týždeň, toto si nechaj len na víkendy a zrazové akcie. Poniektorí je pravda že ti to riadne skritizovali, možno ťa tak trochu aj odradili, ale ruku na srdce, takýchto áut je na fóre asi ako šafránu, a najväčši kritici sú hlavne tí, ktorým trčia nohy cez dieru v podlahe ( česť výnimkám ). Len toľko nedalo mi, musel som.
- Matej
- Kontaktovat uživatele:
noooooooooo konečne a hned mam lepši pocit keby nebolo tych co ma kritizovali jazdim na tom doterazJozef Matuška píše:ako nechápem načo si do toho nasypal peniaze a teraz to ideš dokonca zošrotovať. Takéto auto bežne najazdí cez týždeň, toto si nechaj len na víkendy a zrazové akcie. Poniektorí je pravda že ti to riadne skritizovali, možno ťa tak trochu aj odradili, ale ruku na srdce, takýchto áut je na fóre asi ako šafránu, a najväčši kritici sú hlavne tí, ktorým trčia nohy cez dieru v podlahe ( česť výnimkám ). Len toľko nedalo mi, musel som.
tu 01 stew odjebali v ke v ds presnejsie lv ju uz len dorazilimayo456 píše:a ze vraj my na vychode kazime pekne auta pricom cervenu 01 z TT pokazili niekde v DS (sudiac podla inzeratu na autobazar.eu)
a toto tu tiez nie je podla môjho gusta. Podla mna sa tie narazniky k tomu nehodia, pepôsobi to prirodzene ale rusivym dojmom. zas odcenujem ze su aspon zapasovane ku kasni avsak auto ako celok na mna nepôsobi dobrym dojmom. Podla mna VAZ 2103 alebo ziga vôbec by mala vizerat ako cmelova zlata 2103. Podla mna ak ju cmelo dokonci bude to jedna z najkrajsie upravenych 2103 na fore co uz vlastne je
nemam chut sa tu z nikoho smiat, je to Matove auto a co si s nim spravil to ma a ked sa mu to paci je to jeho vec. Ja som len chcel vyjadrit svoj nazor na danu vec. prosim neberte to ako snahu sa z niekoho smiat, niekoho urazit.
ta 01 pokial bola v KE bola v dobrom stave. je sice pravda, ze sa na nej menil motor, dôvody by lepsie vedel vysvetlit Roman. Motor bol sice iny ale to auto bolo plne funkcne a dokonca si myslim ze vizeralo lepsie ako ked dosla z TT (mam na mysli skaredy chrom na prednom narazniku a pod. veci). To ze ju vzhladovo ( mozno aj motoricky- v akom je stave po motorickej stranke nevieme) pokazili dalsi (v LV ci DS to je jedno) je druha vec a my v KE s tym nemame nic. Roman to chcel predat, niekto prisiel auto zobral to a co s tym autom dalej robil nebola a ani nie je jeho problem.
Pod pojmom vzhladovo skarede auto si predstavujeme u nas v KE nieco ine ako cervenu 01 pokial v KE este bola.
Pod pojmom vzhladovo skarede auto si predstavujeme u nas v KE nieco ine ako cervenu 01 pokial v KE este bola.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Kto ju dojebal ?čmelák píše:tu 01 stew odjebali v ke v ds presnejsie lv ju uz len dorazilimayo456 píše:a ze vraj my na vychode kazime pekne auta pricom cervenu 01 z TT pokazili niekde v DS (sudiac podla inzeratu na autobazar.eu)
a toto tu tiez nie je podla môjho gusta. Podla mna sa tie narazniky k tomu nehodia, pepôsobi to prirodzene ale rusivym dojmom. zas odcenujem ze su aspon zapasovane ku kasni avsak auto ako celok na mna nepôsobi dobrym dojmom. Podla mna VAZ 2103 alebo ziga vôbec by mala vizerat ako cmelova zlata 2103. Podla mna ak ju cmelo dokonci bude to jedna z najkrajsie upravenych 2103 na fore co uz vlastne je
nemam chut sa tu z nikoho smiat, je to Matove auto a co si s nim spravil to ma a ked sa mu to paci je to jeho vec. Ja som len chcel vyjadrit svoj nazor na danu vec. prosim neberte to ako snahu sa z niekoho smiat, niekoho urazit.
Motor ste chujovo poskladali vy, podlahu ste vyvarili alobalom a gumoasfaltom vy :DDD
v ke sa repasol motor, vyvarila sa+sa vukuchal interier na preteky, nic vic sa na aute nedialo...akurat bola ciganska predana kapota ,lebo sa uz nestihla dat do laku a auto slo do sveta ...
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Jozef Matuška
takže ak to dobre chápem je predaná?Matej píše:noooooooooo konečne a hned mam lepši pocit keby nebolo tych co ma kritizovali jazdim na tom doterazJozef Matuška píše:ako nechápem načo si do toho nasypal peniaze a teraz to ideš dokonca zošrotovať. Takéto auto bežne najazdí cez týždeň, toto si nechaj len na víkendy a zrazové akcie. Poniektorí je pravda že ti to riadne skritizovali, možno ťa tak trochu aj odradili, ale ruku na srdce, takýchto áut je na fóre asi ako šafránu, a najväčši kritici sú hlavne tí, ktorým trčia nohy cez dieru v podlahe ( česť výnimkám ). Len toľko nedalo mi, musel som.
- MartasBrno
Však jezdi i nadále, přece si nenecháš pokazit auto pouhou slovní kritikou... Mimochodem - zjistil jsem, že ikdyž jsem jediný široko daleko kdo má Ladu, nemají mně všichni za totálního chudáka a blázna... Co je teda úspěchMatej píše:noooooooooo konečne a hned mam lepši pocit keby nebolo tych co ma kritizovali jazdim na tom doterazJozef Matuška píše:ako nechápem načo si do toho nasypal peniaze a teraz to ideš dokonca zošrotovať. Takéto auto bežne najazdí cez týždeň, toto si nechaj len na víkendy a zrazové akcie. Poniektorí je pravda že ti to riadne skritizovali, možno ťa tak trochu aj odradili, ale ruku na srdce, takýchto áut je na fóre asi ako šafránu, a najväčši kritici sú hlavne tí, ktorým trčia nohy cez dieru v podlahe ( česť výnimkám ). Len toľko nedalo mi, musel som.