Co to je ?
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Eště, že jsem tehdy nežil. Bez míchaný to nemá cenu!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
´Míchanou dělali také , půl kopečku té a půl oné . Ale chuťově byly daleko lepší než většina dnešních . Přírodní produkt je vždy lepší než dnešní chemie .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Ano je to na točenou zmrzlinu.Bylo to na dvě příchutě.Ale uvnitř tej mašinky jsou zajímavá hejblátka.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Na toto téma vyprávěl kolega takovouto zkazku : „ Přijde ráno chlap do práce (Syntezia Semtín), svlékne „civil“, oblékne něco podobného „atombordelu“ (vojáci znají) ,gumové rukavice, holínky, respirátor a nepromokavou pokrývku hlavy. Do kádě natočí kubík vody, do toho obrátí demižon s nálepkou „rozleptané ruce“, z pytle s lebkou a zkříženými hnátami přidá několik lopat práškovitého sajrajtu, do bublající, kypící a páchnoucí směsi vrazí elektrické míchadlo a za hodinu se roztok stáčí do lahviček s etiketou Exxx a nápisem „Potravinářské barvivo – zdraví neškodné“ .Saša píše:´Míchanou dělali také , půl kopečku té a půl oné . Ale chuťově byly daleko lepší než většina dnešních . Přírodní produkt je vždy lepší než dnešní chemie .
P.S: Proto ani nevím, jak ta hnusně přebarvená "pravá italská" zmrzlina z vaniček" chutná.
A mne zas neomrzel Country Life ve Vodičkový.Teepee píše:kdy ve Vodičkove ulici v Praze jí mají za 20Kč mě neomrzela.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
-
- Kontaktovat uživatele:
ten vicetitul JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola To bylo hodne lehke teda, toho zna kazdy precetavri píše:Taky jedna hádanka Kdo to je?
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nelibi na jeho bohulibych nazorechdvk píše:Tak jsem se mrkl na jeho stránky, a jsem rád, že já taky ne : )Trevor píše:Ja ho napriklad nepoznam
Treba je hodnej, co my muzeme vedet...
Naposledy upravil(a) Drobek81 dne pon čer 14, 2010 12:27, celkem upraveno 1 x.
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
mozno je tu niekde medzi nami schovany na Neciklopedii je toho o nom hodne
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки