Myslel jsem to spíš na ten stav, ale když se nad tim zamyslim, tak máš taky pravdu, ŠtěpáneŠtěpán Getsko píše:Hranatomilci tě Láďo asi sežerou...Laďuša píše: bereš jenom dokonalost![]()

Moderátor: Moderátoři
Myslel jsem to spíš na ten stav, ale když se nad tim zamyslim, tak máš taky pravdu, ŠtěpáneŠtěpán Getsko píše:Hranatomilci tě Láďo asi sežerou...Laďuša píše: bereš jenom dokonalost![]()
Přesně tak jsem to myslel, že Liniol kupuju jenom kulatce řady 2103 a 2106 , což je v podstatě dokonalostLaďuša píše:Myslel jsem to spíš na ten stav, ale když se nad tim zamyslim, tak máš taky pravdu, ŠtěpáneŠtěpán Getsko píše:Hranatomilci tě Láďo asi sežerou...Laďuša píše: bereš jenom dokonalost![]()
Ahoj Jelene, ani jedno, ani druhé ... auto vlastnila původní majitelka ročník 1934, která to formou dědictví připsala své dceři. Ta si na sebe auto nechala přeregistrovat, a já jsem byl tím pádem až druhý registrující - poplatek se platí pouze při první registraci, pak už nikdy.Jelen píše:Trochu rozveď to, jak jsi obešel ekopoplatek? To má testaci?
akorat na stk muzou a budou mit reci. ja mam na 06 svetla ala 07 a to uz se jim moc nelibilo (jsou zapojeny tak jak u 07. mlhovka u obrysovky, u znacky)Teepee píše:Ovšem jak jsi prošel STK bez mlhovky![]()
Jinak jak na mlhovku do auta kde nikdy nebyla: http://www.ladaclub.szm.com/upravy/hmlovky06/
presne. ale i 07 nema 10cmCory píše:Ak sa nemylim, tak hmlovka musi byt od brzdoveho svetla minimalne 10cm a na svetlach 06 ala 07 nie je v strede odrazka ako na normalnych 07 svetlach.