moja žigy vaz 2102
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jjj to mam dokonca "zivnost" (nacierno) ale zaplati mi to podstate len náklady....... a frajerka ma tiez auto ..... proste nemam miesto nan a je mi ho luto nechat schatrt lebo sa do neho investovalo vela penazi aj vela energie a casu....... je uplne nevyužite a zase ho nechem predt dakomu ktoho vyuzije len na zvazanie dreva ......
Žigy - VAZ 2102 (1973)
-
- Kontaktovat uživatele:
len viete chlapi na tom aute nechce nikto jazdit okrem mna tym padom by som na nom jazdil tak raz za tyzden (kym by osm mal na benzin) a takto mam k dispozícii jedno z ocovych 3 aut a + frajerkyne a do ani jedneho nemusim platit benzin keby som mal garaz tak si ho urcite nechám a mal by som ho ako lestenku a tesil by som sa stoho ze sa cez krasne letne dni na nom mozem previest ale kedze taku moznost nemam tak radsej ho predam do dobrych ruk ako keby mne malo chatrat na zahrade lebo ho nemam ani kde pred domom parkovat to by mi pukalo este viac srdce......
Žigy - VAZ 2102 (1973)
na mojej tiez nikto okrem mna nechce jazdit ale ja ju ani nikomu nedavam Mas na to padne dôvody je zbytocne vydrziavat 4 auta v dome ale je skoda ze ju predavas. Mohli sme tu mat dalsiu peknu 2102 ktorych je velmi malo
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja tajne dufam ze by ju chcel niekto z klubu aby som mohol vidieť ako sa jej dari lebo viem ze pri vas by sa jej darilo velmi dobre.....
vsak som sa chystal aj kuknut z mojou žigou na najbližší zraz aj z kamaratom davame jeho 2107 do kopy aby bola schopna dojst tam aj späť ale ako sa hovori človek mieni pan boh meni.....
vsak som sa chystal aj kuknut z mojou žigou na najbližší zraz aj z kamaratom davame jeho 2107 do kopy aby bola schopna dojst tam aj späť ale ako sa hovori človek mieni pan boh meni.....
Žigy - VAZ 2102 (1973)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- MartasBrno
-
- Kontaktovat uživatele: