Trošku mne ta mrcha dnes i potěšila, sice to nic neznamená, jde v podstatě jen o papír, ale co už. Nalejme si čistého vína, já bych k tomu stroji tak milostivý nebyl . Za povšimnutí stojí, že bylo s Ozonem dosaženo Solexových hodnot .
Přílohy
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
No a kde jsou ty názory, že těsnost se přece píše pokaždý?
Jo, a co jako zvýšený otáčky? To se u vás nevede nebo co? Šlendrián!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ti nevím, zatím jsem tam byl na TK třikrát a z toho jsem narazil jen na dva techniky. Jeden si libuje v těsnosti motoru a převodovky, druhý v rámu, spojení dílů. Co se týče emisí, tak jsem měl zatím pokaždé stejného, poprvé byl výřečný, podruhé mlčel jak ryba a teď byl takový hovornější. Při zvýšených mě měřil jen poprvé u sedmy, každopádně asi ví co dělá . Jen teda to jejich škrábání starých známek, no fuj, rozrejpávají i značky, chjo .
Jen, ať škrabou. Na naše stroje se hodí orezlý espézetky jako na starých oktávkach a nebo pérákach
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Po dlouhodobém pozorování mohu zodpovědně prohlásit, že motor objemu 1293 ccm je naprostá tragédie, objem ničím nenahradíš . Řemenovost a vysokootáčkovost motoru 2105 je sice imponující, ale celkem k ničemu .
Koko Loko píše:Po dlouhodobém pozorování mohu zodpovědně prohlásit, že motor objemu 1293 ccm je naprostá tragédie, objem ničím nenahradíš . Řemenovost a vysokootáčkovost motoru 2105 je sice imponující, ale celkem k ničemu .