Tak si ma konečne našla.........alebo ja ju? :)
Moderátor: Moderátoři
Dnes som zadarmo zohnal pekny zadny a predny naraznik na 2101 a listy c stlpikov.
neviete niekto kde v KE sa este da kupit resistin pripadne ina tekutina na vystriekavanie dutin. potrebujem to ale v pixli a nie vo spreji. Resistin uz nikde nie je pricom v zime som ho videl bez problemu
neviete niekto kde v KE sa este da kupit resistin pripadne ina tekutina na vystriekavanie dutin. potrebujem to ale v pixli a nie vo spreji. Resistin uz nikde nie je pricom v zime som ho videl bez problemu
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Skúsil si Farby Laky pri verejnom cintorine ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
presne bacha lebo chlap je zodpovedny za to co si k sebe priputa. SOm zodpovedny za sovju ruzu opakoval maly princ
Marek ee neskusal som tam este. zatial som presiel len mesto ale dik za typ.
Marek ee neskusal som tam este. zatial som presiel len mesto ale dik za typ.
patriť,
patriť,
takze opät sa cosi pohlo. natrel som tlumexom podbehy kolies, na pravej strane zalozil novu listu c stlpika bez dier, vymenil som sviecky. Kupil som 2l Resistin ML, vystriekaju sa dutiny, vymeni sa olej v motore Castrol GTX 2 15w/40, nastavit motor a vazne ficime
Ako je mozne, ze som zalozil uz druhu membranu AC pumpy a palivo z jej miesta stale tecie ale iba ked je studeny motor? ked sa zohreje je to ok. Auto pritom ide dobre, taha, necuka, povedal by som, ze ide lepsie ako pred odstavenim. Bez problemu zrychluje do kopcov, nie je problem na 4 stupni zo 60 na 90 aj viac. pritom pred zimou ked som do väcsieho pripadne tiahleho kopca vosiel 70 na 4 musel som dat trojku aby som isiel tych 80-90 pripadne to poriadne rozbehnut uz pod kopcom. Neviem co s tym robit. Môzem skusit zalozit este druhu vrchnu cast ac pumpy co mam, ale neverim ze to nejako zvlast pomôze.
Ako je mozne, ze som zalozil uz druhu membranu AC pumpy a palivo z jej miesta stale tecie ale iba ked je studeny motor? ked sa zohreje je to ok. Auto pritom ide dobre, taha, necuka, povedal by som, ze ide lepsie ako pred odstavenim. Bez problemu zrychluje do kopcov, nie je problem na 4 stupni zo 60 na 90 aj viac. pritom pred zimou ked som do väcsieho pripadne tiahleho kopca vosiel 70 na 4 musel som dat trojku aby som isiel tych 80-90 pripadne to poriadne rozbehnut uz pod kopcom. Neviem co s tym robit. Môzem skusit zalozit este druhu vrchnu cast ac pumpy co mam, ale neverim ze to nejako zvlast pomôze.
patriť,
patriť,
Že by to bylo tím že když je motor teplý tak se unikající palivo stačí vypařovatmayo456 píše:a palivo z jej miesta stale tecie ale iba ked je studeny motor? ked sa zohreje je to ok.
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Křečík Barbuška
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=3974&start=0mayo456 píše:Neviem co s tym robit.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107