Já jsem ho zase viděl naposled v neděli ráno jak chodil po kempu a hledal telefon. Za ním chodil ještě někdo a neustále mu na ten telefon volál. To byla dvojka jak Pat a Mat.Laďuša píše:Ladarider tě bral mezi sebe? První noc padnul, nalitej jak zákon káže, před chatkou a tu druhou sice nevim, kde skončil, ale naposled jsem ho viděl válet se u ohně
15. Lada sraz Vrchlabi - hodnoceni
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je názorně zachycený na fotce P1060815 i v albu od MacGyvera Jak a kam potom zmizel, to už jsem nevidělMarťas píše:Laďuša, V sobotu jsem se s Ladariderem bavil u ohně, potom najednou v polovině věty usnul a položil se na lavici
Jinak, mam od Doris informace o estonskej koloně. Ta se prej teď nachází v Rize. Cesta bez nehody kromě toho, že bankomat sežral Raldovi kartu
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
A pojedem do Estonska?Laďuša píše:Cesta bez nehody
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl vydařený, dost na pohodu a i když to letiště zezačátku vypadalo z pod toho kopce tak všeljak, nakonec ta plocha byla dobrá, všichni jsme se tam vešli i s disciplínama a dalo se tam manévrovat, byl tam i výhled na všechny strany do kraje.
Speciální poděkování Petrovi HC za vynikající spanilku, která měla jedinou chybu: nebylo tolik diváků a nebyli z nás tak nadšení, jako vždycky když se jede okolím Jedovnice. Trasa spanilky byla hodně poučná, provedla nás místama s dobrými panorámaty, já se díky tomu po 10 letech podíval na Benecko a o nějakém trápení motoru nemůže být řeč. Točil jsem sice taky skoro pořád dvojku, ale žigulácký motor není Liazácký dvanáctilitr, tak mu to vymetení pavouků, vysoké otáčky a krátkodobá teplota 95°C spíš prospělo.
Organizátoři letos udělali velký kus práce, k dokonalosti bylo dotaženo i občerstvení, záchody u kterých se tolik líbilo Laďušově PoJeBu...
Takže díky všem za skvělou atmosféru, kterou jsem bohužel musel přerušit sobotním odjezdem už ze spanilky a těším se na další nejbližší sraz - Trnavu.
P.S. Co teda bylo děsný, byl ten doslova vojenský řád v kempu. Tohle nesmíš, tamto nesmíš, tady nejez, tady nepij, tady pij a tady chč...ij. Hledal jsem tam ceduli, na které bude napsáno "zákaz ubytování, zákaz vjíždění do kempu a zákaz objednávky služeb". Možná se majitelé do příště polepší a dají tam i tohle...
Speciální poděkování Petrovi HC za vynikající spanilku, která měla jedinou chybu: nebylo tolik diváků a nebyli z nás tak nadšení, jako vždycky když se jede okolím Jedovnice. Trasa spanilky byla hodně poučná, provedla nás místama s dobrými panorámaty, já se díky tomu po 10 letech podíval na Benecko a o nějakém trápení motoru nemůže být řeč. Točil jsem sice taky skoro pořád dvojku, ale žigulácký motor není Liazácký dvanáctilitr, tak mu to vymetení pavouků, vysoké otáčky a krátkodobá teplota 95°C spíš prospělo.
Organizátoři letos udělali velký kus práce, k dokonalosti bylo dotaženo i občerstvení, záchody u kterých se tolik líbilo Laďušově PoJeBu...
Takže díky všem za skvělou atmosféru, kterou jsem bohužel musel přerušit sobotním odjezdem už ze spanilky a těším se na další nejbližší sraz - Trnavu.
P.S. Co teda bylo děsný, byl ten doslova vojenský řád v kempu. Tohle nesmíš, tamto nesmíš, tady nejez, tady nepij, tady pij a tady chč...ij. Hledal jsem tam ceduli, na které bude napsáno "zákaz ubytování, zákaz vjíždění do kempu a zákaz objednávky služeb". Možná se majitelé do příště polepší a dají tam i tohle...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že nelíbilo, taky si PoJeB po natankování a obdivu nákladní lanovky přeparkoval vedle tý krásný žlutý nulatrojky s klatovskou značkou, co přijela ze SušiceHonza 21061 píše:záchody u kterých se tolik líbilo Laďušově PoJeBu...
Jojo, plocha se mě osobně líbila, taková akorát, nebyli jsme namačkaný a přesto jsme si byli blízko. Pro eventuální příště bych ovšem volil příjezd z druhý strany, ne hned od hlavní cesty, ale z druhýho konce Dolního Lánova. Bylo to sice delší, ale zato lepší cestaHonza 21061 píše:, nakonec ta plocha byla dobrá,
Nu musíme to ňák dojednat, už jsem brouzdal po jejich fóru a sháněl kdy, kdeCooper píše:A pojedem do Estonska?
A když už jsme u těch Estonců, tak Olaaf asi před čtvrt hodinou dal vědět, že dojeli domů
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chtěl bych poděkovat marcelovi za krásnej a vydařenej srázek ,supr práce a příprava. V sobotu večer to byla úkrutna vožíračka , hlavně s Estoncema u auta, šel jsem spát v 5hod ráno total na šrot, a v půl 10 odchod z chatky , sotva jsem odvezl 21061 za bránu, kde jsem s Ladušou a spol střízlivěli asi do 14hod a super pokecali.
Těším se příště.......wenca084
Těším se příště.......wenca084
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
Ta mě při odjezdu velmi potěšila Na rozdíl od toho magora na kole na ni byl velice příjemný pohledLaďuša píše:...taky tam nebyl kempař, ale kempařka, která se zdála i milá.
No, taky se bojím, docela jsem tomu dával a právě teď mám na poště doporučenou zásilku...Hurikán píše: Mno, mě ani neříkej. Se děsím, abych nedostal horu pohlednic.
VAZ 2101, r.v. 1978 - Tajfun
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
Děkujeme všem na sraz. Tam jsou taky dojemy ve fórumu německého klubu Lada-Welt.
Pozdravy z Dráž´dan
Jan
Pozdravy z Dráž´dan
Jan
-
Dovolte mi poděkovat všem za super sraz, především organizátorům, protože příprava takovéhle akce zabere několik měsíců. DÍKY!
Navrhoval jsem tomu kreténovi vypustit kolo a zahodit ventilky, škoda, že se to nerealizovalo. To se vsaďte, že už by tam pěšky nechodil. Kromě toho, tu jeho chabou výmluvu, že přijde na kontrolu jeho šéf a podobně, jsme hned odhalili - jeho šéf byl asi jako paní Columbová - žádnýho neměl.Hrubi píše:Na rozdíl od toho magora na kole
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně ty jejich webové kecy o rodinném prostředí a že se zákazníci budou cítit jako doma, snad můžou působit jenom na Apríla. Neřeknu ten pedantský nerv na recepci, ale ty různé zákazy, příkazy, to určitě nebylo jenom jeho dílo a ryba smrdí od hlavy...
Šéfy každopádně mít asi bude, vzhledem k základnímu kapitálu a pátečnímu večeru pochybuju, že by v té recepci dřepěl sám velký šéf, i když je to skutečně víceméně rodinná firma. http://obchodnirejstrik.cz/pa-ja-a-s-62024779/ Ale stejně tak pochybuju, že by zrovna v tu dobu jezdil na kontrolu počítat, jestli mu tam nepřijelo o jednoho Žigulíka víc, než bylo v celním a devizovém příslibu zapsáno.
Šéfy každopádně mít asi bude, vzhledem k základnímu kapitálu a pátečnímu večeru pochybuju, že by v té recepci dřepěl sám velký šéf, i když je to skutečně víceméně rodinná firma. http://obchodnirejstrik.cz/pa-ja-a-s-62024779/ Ale stejně tak pochybuju, že by zrovna v tu dobu jezdil na kontrolu počítat, jestli mu tam nepřijelo o jednoho Žigulíka víc, než bylo v celním a devizovém příslibu zapsáno.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
no a kdyby jste příští jaro měli problém se sehnáním plochy-věděl bych http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq ... 56345@z=14 a o kempu taky - autokemping hluboký -Holice
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tak a teď aspoň vim, kterej ty sešm žížalo!Marťas píše:Sraz byl úplně parádní, že to bude tak dobrý jsem snad ani nečekal.
Nebýt toho mého "kolapsu" na začátku spanilky a následné cestě na laně do kempu, tak by to nemělo sebemenší chybičku. Děkuju všem, co se podíleli na opravě a Vašátorovi za nový palec.
Organizačně to bylo bez chyby, organizátorům též děkuju.
Cesta domů proběhla bez problému, Vládík to zvládl bez problému.
Foto dodám
"Tervisex"!
Že prej by byly k mání dvě patnáctistovky
Označení cesty jsem si vůbec nevšiml, možná až před letištěm, jinak jsem jel podle GPS a z Kaliny udělal offroad - před srazem jsem jí umyl a na sraz dojela jako bahňák
No jo, když vy se taky v neděli dycky vypaříte, když Plzeň ještě vyspává opici!Patrac píše:sraz super jako vždy.
měl jen jednu chybu a to že byl stejně jako vždycky strašně krátkýýýýýý.
A potom, to střízlivění kluků nakonec taky stálo za to - kdo že to pil tu vodu z okapu?
Splnil jsem mou normu jedno seřízení ventilů na ladasraz, jsem spokojen
Třeba to příště zvednu na dvě auta
Nevím proč, ale tahle komornější atmosféra se mi líbí víc, než ta velká letiště. A dokonce ani proti tomu kempu nic nemám, na místě správce bych z toho byl taky nervní. Oni se přecijen tváří jako že to mají "vícehvězdičkové", takže by trávník měl být čistý a zelený (žádná víčka od lahví a bordel), v noci měl být klid, ... je to trošku o respektu.
Na druhou stranu cenové podmínky moc nechápu, ale budiž. Konec konců jen díky nim jsem spal v chatce a nemusel rozbalovat a zabalovat stan
Fotky ... musim to vytáhnout z foťáku ... zítra ... totiž dneska ...
Jo, jinak Kalina jela ze srazu s průměrnou spotřebou 5.5
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).