15. Lada sraz Vrchlabi - hodnoceni
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
srazy byly super diky poradatelum, sraz v teto oblasti byl dobry napad, my co sme tam byli jiz od stredy a meli sme cas projit i nejake to okoli mame hlubsi zazitky
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Takže sraz byl super,i když v počtu aut nastala stagnace oproti minulým létům.Nakonec to vůbec nevadilo.
Pátek:stres při nakládání auta,čekání na Marťase,pozdní příjezd do kempu,těžce zabržděná obsluha v kempu a s tím spojené nervování se,shlédání s přáteli,neplánovaná kalba do 3 hodin ráno.
Sobota:slunečné ráno,bloudění při hledání letiště,rozdělat stánek s klobásama,celý sraz na letišti strávený ve stánku s klobásama,jeden sprint,spanilka,v kempu zcela nevinně začínající grilování ,které se zvrhlo v neskutečnou párty.Když jsem napíšu,že v jednu chvíli bylo u toho dřevěného altánku mezi chatkama 30 lidí,tak určitě nepřeháním,jenom estonců tam bylo 8.
Neděle:deštivé ráno,stres při balení věcí do auta,odjezd domů.
Děkuji všem,kteří se jakkoliv podíleli na organisaci,speciálně Marťasovi a Štěpánovi G. ,že mě nenechali ve štychu a nabrali zbytek mé velké rodiny do svých povozů,všem,co se zúčastnili oslavy mých narozenin,bylo to fakt neuvěřitelná kalba.
Jediná výtka:provozovatel kempu mi tam dvakráte hnul žlučí,doufám,že už se s ním nikdy neuvidím.
Pátek:stres při nakládání auta,čekání na Marťase,pozdní příjezd do kempu,těžce zabržděná obsluha v kempu a s tím spojené nervování se,shlédání s přáteli,neplánovaná kalba do 3 hodin ráno.
Sobota:slunečné ráno,bloudění při hledání letiště,rozdělat stánek s klobásama,celý sraz na letišti strávený ve stánku s klobásama,jeden sprint,spanilka,v kempu zcela nevinně začínající grilování ,které se zvrhlo v neskutečnou párty.Když jsem napíšu,že v jednu chvíli bylo u toho dřevěného altánku mezi chatkama 30 lidí,tak určitě nepřeháním,jenom estonců tam bylo 8.
Neděle:deštivé ráno,stres při balení věcí do auta,odjezd domů.
Děkuji všem,kteří se jakkoliv podíleli na organisaci,speciálně Marťasovi a Štěpánovi G. ,že mě nenechali ve štychu a nabrali zbytek mé velké rodiny do svých povozů,všem,co se zúčastnili oslavy mých narozenin,bylo to fakt neuvěřitelná kalba.
Jediná výtka:provozovatel kempu mi tam dvakráte hnul žlučí,doufám,že už se s ním nikdy neuvidím.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
-
A takový dobrý pocit z označení cesty k "letišti" jsme v pátek s Marcelem měli. Někdo snad tabule odstranil?
Jinak s tou obsluhou to tady asi bude všude stejný, my jsme byli bohužel na jiné akci a jen na oběd (jednotné nasmlouvané jídlo) jsme na Benecku čekali skoro 1,5 hod díky čečmuž jsem se s rodinou nestihnul přesunout vyměnit auto a jet spanilku ... .
Jinak s tou obsluhou to tady asi bude všude stejný, my jsme byli bohužel na jiné akci a jen na oběd (jednotné nasmlouvané jídlo) jsme na Benecku čekali skoro 1,5 hod díky čečmuž jsem se s rodinou nestihnul přesunout vyměnit auto a jet spanilku ... .
-
- Kontaktovat uživatele:
oznaceni bylo v pohode, sice sme to prejeli ale vsimli sme si a otocili seJan Vaníček píše:A takový dobrý pocit z označení cesty k "letišti" jsme v pátek s Marcelem měli. Někdo snad tabule odstranil?
aha o tom mluvil cisnik vecer, kdyz sme tam sli na veceri - pry na obed tam byli vterani a celkem delali 181obedu na nas uz zbyly jen spagety a masova smes v bramboraku, pripadne kynute knedliky... takze dekujemJan Vaníček píše:my jsme byli bohužel na jiné akci a jen na oběd (jednotné nasmlouvané jídlo) jsme na Benecku čekali skoro 1,5 hod
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
-
Co říct na to, když si někdo dlouhodobě dopředu zajedná pro takovou skupinu restauraci, vedení nenajme ani brigádníka navíc a za 1,5hod nedostane ani pití a k jídlu jen co zbylo (měli jme to samé, u stolu každý něco jiného ...). Ale to je už asi běžný fenomén, protože na akci před 2 týdny to bylo to samé, tam jsme si už dokonce donesli provokativně do restaurace jídlo a pití vlastní a stíhli dojíst, než se nám něco dostalo na stůl.
Proto si myslím, že nejlepší je na takových akcích opékat párky a klobásy (několikrát jsem si na ně včera vzpomněl, když jsem je v pátek viděl u Marcela v autě), protože toto mě zkazilo náladu na dvou krásných veteránských akcích po sobě.
Proto si myslím, že nejlepší je na takových akcích opékat párky a klobásy (několikrát jsem si na ně včera vzpomněl, když jsem je v pátek viděl u Marcela v autě), protože toto mě zkazilo náladu na dvou krásných veteránských akcích po sobě.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
Tak sme dojeli z Ludkom Ondruchom tak okolo 13:00 do brna, inac zraz super mega praada lubilo sa mi
Vdaka patri organizatorom hlavne Marcelovi ! ale aj vsetkym ostatnym ktory sa na tom podielali fakt super akcia
Vdaka patri organizatorom hlavne Marcelovi ! ale aj vsetkym ostatnym ktory sa na tom podielali fakt super akcia
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- George DeLorean
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Perfektní akcička, jen mě překvapilo, že jsem ráno vylezl z chatky a kemp byl prázdný . Chtěl bych poděkovat úplně všem, co sraz organizovali nebo se ho zůčastnili, děkuji i svému autu za to, že mě dovezlo tam i zpět bez remcání . Dokonce jsem si vytvořil nový rekord ve spotřebě.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Výborný zraz, úžasná spanilka.
Môj Lukáš bol uzatváraním križovatiek pravými policajtmi a našimi príslušníkmi nadšený. Ďakujem Marcelovi a Petrovi HC za parádny víkend.
Teda až na tú moju strasť s tesnením ktorému rázny a zdá sa trvalý koniec urobil Saša. Díky.
Dovolím si ešte dodatočne popriať Radkovi k narodkám všetko naj...
Môj Lukáš bol uzatváraním križovatiek pravými policajtmi a našimi príslušníkmi nadšený. Ďakujem Marcelovi a Petrovi HC za parádny víkend.
Teda až na tú moju strasť s tesnením ktorému rázny a zdá sa trvalý koniec urobil Saša. Díky.
Dovolím si ešte dodatočne popriať Radkovi k narodkám všetko naj...
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nemam co říct. Bylo to zase parádní. Jo a ta lanovka neměla chybu, úplně mě fascinovala
Výtka je akorát k tomu parkování u chatek a hlavně k tomu, že všichní tak brzo odjeli To byl snad rekord, v 10 jsme vylezli z chatky a nebyl tam už skoro nikdo To mě celkem dost mrzelo, prakticky s nikym jsem se nerozloučil... Takže tu musim vyzdvihnout Sašu, Stáňu, MacGyvera, DMateje a Wencu, že jsme tam eště pobyli, sic před kempem, ale čepování dešťový vody a podobně bylo taky dobrý.
Nemilou záležitostí se stala nehoda jedný kolony, co jela na letiště, která ale naštěstí dopadla dobře. Auto do Estonska dojede po svých.
Jo, a jestli si někdo pamatujete, jak jsem nadával na rozbitej foťák, tak je to horší, než že se ňáký fotky ztratili... Muj komp tu paměťovku vůbec nerozdejchal a 2x se mi úplně zasek, takže stres. Na domácím to taky nešlo, takže pěkný. No ale nakonec se z toho něco vytáhlo, no
Další myšlenky někdy pak, je toho dost hodnýho zaznamenání na věčné časy.
Terviseks!
Výtka je akorát k tomu parkování u chatek a hlavně k tomu, že všichní tak brzo odjeli To byl snad rekord, v 10 jsme vylezli z chatky a nebyl tam už skoro nikdo To mě celkem dost mrzelo, prakticky s nikym jsem se nerozloučil... Takže tu musim vyzdvihnout Sašu, Stáňu, MacGyvera, DMateje a Wencu, že jsme tam eště pobyli, sic před kempem, ale čepování dešťový vody a podobně bylo taky dobrý.
Nemilou záležitostí se stala nehoda jedný kolony, co jela na letiště, která ale naštěstí dopadla dobře. Auto do Estonska dojede po svých.
Jo, a jestli si někdo pamatujete, jak jsem nadával na rozbitej foťák, tak je to horší, než že se ňáký fotky ztratili... Muj komp tu paměťovku vůbec nerozdejchal a 2x se mi úplně zasek, takže stres. Na domácím to taky nešlo, takže pěkný. No ale nakonec se z toho něco vytáhlo, no
Čoveče, já bych se asi nebál i přitlačit. Vskutku grandiózní a mezinárodní oslava to tam bylaradek mb píše:dyž jsem napíšu,že v jednu chvíli bylo u toho dřevěného altánku mezi chatkama 30 lidí,tak určitě nepřeháním,jenom estonců tam bylo 8.
Ale nepovídej...radek mb píše:neplánovaná kalba do 3 hodin ráno.
Další myšlenky někdy pak, je toho dost hodnýho zaznamenání na věčné časy.
Terviseks!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás