Laďušovo Ladná
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Blázníte? Jaký OT? Tuto je volnočasový téma, tady se dopustit OT prakticky nelze. A dospěli jsme k tomu od auta, takže v poho
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Noo, bylo to úplný zakončení plzeňský kolony a kšeftů ze srazu by se dalo říct, Míra si zajel pro věci, který nam naše skleróza odmítla vydat už před tejdnem v Plzni
Dokumentace tady: , tady: a tady:
Nu a potom sem musim taky dát odkaz, jak zprznili naše parkoviště pouhým lajnováním. Sice přidělali 16 nových míst, ale jenom tim, že to narýsovali jinak, než doteď, máme nových míst jenom 9! A o 3 se zvedly vozíčkářský místa, takže to je taky nevyužitelný, čili v součtu máme nových míst jenom 6... Prostě demence zase...
A takhle to tam vypadalo při lajnování, upozornění vyvěsili asi jenom 3 nebo 2 dny dopředu... Nu a když to prostě kreslili jináč, tak to takhle dopadlo:
Edit: Ty jo, já dělam tolik věcí kolem (televize), že už to píšu přes půl hodiny a on už to napsal Míra
Dokumentace tady: , tady: a tady:
Nu a potom sem musim taky dát odkaz, jak zprznili naše parkoviště pouhým lajnováním. Sice přidělali 16 nových míst, ale jenom tim, že to narýsovali jinak, než doteď, máme nových míst jenom 9! A o 3 se zvedly vozíčkářský místa, takže to je taky nevyužitelný, čili v součtu máme nových míst jenom 6... Prostě demence zase...
A takhle to tam vypadalo při lajnování, upozornění vyvěsili asi jenom 3 nebo 2 dny dopředu... Nu a když to prostě kreslili jináč, tak to takhle dopadlo:
Edit: Ty jo, já dělam tolik věcí kolem (televize), že už to píšu přes půl hodiny a on už to napsal Míra
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nejenom, že jdu proti davu už tim, jakej mam vůz, ale já si taky prostě jako jedinej musim do řady nacouvat
[ Komentář přidal: Luděk Musil: út září 07, 2010 12:11 ]
Couvání se mi jevilo jako zajímavé téma - rozdělil jsem to. L.
[ Komentář přidal: Luděk Musil: út září 07, 2010 12:11 ]
Couvání se mi jevilo jako zajímavé téma - rozdělil jsem to. L.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
nebo natřít zase kus dřevěnýho plotu Do kanálu bych to radši nelil.MacGyver píše:Šup s tim do kanálu, nebo do kopřiv
To mě taky jako první napadloMacGyver píše:A já si myslel, že to je nějakej nóbl chrom
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch