Jarní sraz 2010 - oficiální téma
Moderátor: Moderátoři
- Lada Rider
- Lada Rider
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
To i mě,vypadá to,že po létech bohatých nyní nastává stagnace( která stejně jednou musela přijít,já to čekal loni.)Lada Rider píše: Celkove ma znepokojuje ucast ludi na tomto sraze.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
víš co se ale říká někdy málo bejvá víc. není to vždy jen o množství lidí. Nejlepší srazy co si pamatuju byly jedny z prvních Bechyní. Salw a Marcel by mohli vyprávět jak jsme v neděli dopoledne jeli nakupovat do Bechyně brambory, drůbeží točenej cibuli a koření a na vohni dělali dvě dávky bramborovýho guláše
Tajně jsem doufal že tenhl sraz bude na menším letišti s menší účastí takového toho zdravého jádra. A nakonec ani já nejedu chjo..
Ještě jsem ale plamínek naděje nesfoukl úplně. Třeba se poštěstí a přijedu jen na sobotu na otočku no prostě jak se říká naděje umírá poslední Už jen pro to abych se s váma po půl roce zase viděl vy bando ušatá.
Tajně jsem doufal že tenhl sraz bude na menším letišti s menší účastí takového toho zdravého jádra. A nakonec ani já nejedu chjo..
Ještě jsem ale plamínek naděje nesfoukl úplně. Třeba se poštěstí a přijedu jen na sobotu na otočku no prostě jak se říká naděje umírá poslední Už jen pro to abych se s váma po půl roce zase viděl vy bando ušatá.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Dovolte mi několik posledních připomínek pro účastníky„spanilé jízdy“.Dnes se mi ohlásila hlídka DI Trutnov. Náčelník posílá mladou trojici policistů (z toho je jedna žena) – bere to jako jejich výcvik v řízení dopravy .
Připomínky k samotné trase :
- nevyjíždějte na hlavní před křižovatkou (2) jsou tam dva takové „blátěné“ výjezdy- vyjedeme až ve vesnici Kovársko u velké truhlárny (křižovatka není označena a bude zajištěna policisty DI Trunov).
- dejte pozor na protijedoucí vozidla v úseku (5) až (6) – je zde úzká vozovka a nepřehledné zatáčky.
- v bodě (6) – na horizontu se všichni seřadíme na parkovišti, odkud je krásný rozhled na východní část Krkonoš (hodí se dalekohledy) a zde nás hlídka DI předjede, aby mohla zajistit křižovatku (7) . Zde přestávka cca 15 min.
- úsek (8) až (12) projedeme sami nebo podle dohody s hlídkou a na parkovišti (12) nás převezme náš známý z loňska npor. Čermák. Zde přestávka cca 20 min. – rozhled na západní část Krkonoš,část Jizerek a do kraje.
- pokud se s ním na místě nedohodneme jinak, zajistí křižovatku (14) dva naše vozy a další s npor. Čermákem zajistí kruhák (15) v Hrabačově .
- odtud jedeme na náměstí Jilemnice, kde bude přehlídka a obsadíme všechna volná nalajnovaná parkovací místa. Ve vyjímečném případě (pokud bychom se nevešli) můžeme najet po sníženém obrubníku na plochu náměstí. Pravděpodobně nám zde s organizací parkování pomůže MP a členové Autoklubu Krakonoš . Zde počítáme s přestávkou 30 – 45 min.
- ostatní postup (křižovatky (18) až (24) ) dohodneme zde.
Pokud máte někdo dobrou radu nebo aktuální připomínku, vyjádřete se prosím nejlépe ještě dnes, nejpozději do zítřka 08:00.
Tak ať se celý sraz vydaří.
Petr HC
P.S. Jendo V. , zjisti prosím, jestli před křižovatkou (7) je ještě ta „kyvadlovka“, musíme se domluvit jak ji „bloknout“.
Připomínky k samotné trase :
- nevyjíždějte na hlavní před křižovatkou (2) jsou tam dva takové „blátěné“ výjezdy- vyjedeme až ve vesnici Kovársko u velké truhlárny (křižovatka není označena a bude zajištěna policisty DI Trunov).
- dejte pozor na protijedoucí vozidla v úseku (5) až (6) – je zde úzká vozovka a nepřehledné zatáčky.
- v bodě (6) – na horizontu se všichni seřadíme na parkovišti, odkud je krásný rozhled na východní část Krkonoš (hodí se dalekohledy) a zde nás hlídka DI předjede, aby mohla zajistit křižovatku (7) . Zde přestávka cca 15 min.
- úsek (8) až (12) projedeme sami nebo podle dohody s hlídkou a na parkovišti (12) nás převezme náš známý z loňska npor. Čermák. Zde přestávka cca 20 min. – rozhled na západní část Krkonoš,část Jizerek a do kraje.
- pokud se s ním na místě nedohodneme jinak, zajistí křižovatku (14) dva naše vozy a další s npor. Čermákem zajistí kruhák (15) v Hrabačově .
- odtud jedeme na náměstí Jilemnice, kde bude přehlídka a obsadíme všechna volná nalajnovaná parkovací místa. Ve vyjímečném případě (pokud bychom se nevešli) můžeme najet po sníženém obrubníku na plochu náměstí. Pravděpodobně nám zde s organizací parkování pomůže MP a členové Autoklubu Krakonoš . Zde počítáme s přestávkou 30 – 45 min.
- ostatní postup (křižovatky (18) až (24) ) dohodneme zde.
Pokud máte někdo dobrou radu nebo aktuální připomínku, vyjádřete se prosím nejlépe ještě dnes, nejpozději do zítřka 08:00.
Tak ať se celý sraz vydaří.
Petr HC
P.S. Jendo V. , zjisti prosím, jestli před křižovatkou (7) je ještě ta „kyvadlovka“, musíme se domluvit jak ji „bloknout“.
vieš, najhoršie je to, že ja som si pomýlil týždne. Už som sa niekde aj ja na tento víkend sľúbil a to som si posledných pár hodín myslel, že vám urobím prekvapko a nakoniec dojdem s Michaelom4x4 (samozrejme za ponuku mu ďakujem );-(moja chyba, mojou neskutočnou nepozornosťou som myslel, že zraz je až o týždeň )Lada Rider píše:ajajaj, to je nie dobre. Celkove ma znepokojuje ucast ludi na tomto sraze.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Posílám Vám 20 ks vytištěné mapy a itineráře spanilé jízdy. Budou u Alberta Hurikána. Tak si je nějak rozdělte do kolony, abyste měli podle čeho jet při (nedejbože) nějakém případném "kufrování".Petr HC píše:Připomínky k samotné trase:
Já přijedu v sobotu podvečer příímo na liščí. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Ještě odvolím a vyrážím, zatím to vypadá na 4-5 žlutobílých aut, tak snad to nezakřiknu...
www.phsos.cz Policejní historická společnost, o.s.