Pípákův VAZ 2104 - Rozmar
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Přípravy na výlet do STK se započaly http://koko-loko.rajce.net/VAZ_2104_-_R ... adni_brzdy , heslo a jméno jsou ladaklub.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
uchvamcacujici, preco tomu predlzujes trapenie ??? rovno z toho sprav kocku 1m3
apropo nezmokol si ?? ja som neska siel len upratat auto a zmokol som
apropo nezmokol si ?? ja som neska siel len upratat auto a zmokol som
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
Ano, závidí mi, to je jasné, taky se mu líbí hrany, ale bojí se to přiznat .
Trošku se rozepíši o těch nic neříkajících fotografiích. Došlo k sofistikovanému oškrábání kardanu od rzi a přetření odrezovačem. Na levé straně se měnilo nesamostavné prasátko za samostavné ze žluťého. Osadily se repasované pakny. Tuto blbost s repasí již nikdy neudělám, stálo to stejně jako nové a lepené obložení není ani náhodou od Feroda jak slibovali a řemeslné provedení nic moc. U této příležitosti se též využily rozpěrky ze žlutého, neb origo již utrpěly tunning samodomo úpravou . Vyměnil se též lanovod ručky, neb na mnoha místech byl již popraskán a drhl. Též jsem nechal přesoustružit bubny. Každopádně bližší ohledání koroze na spodku mne potěšilo neb napadení není nikterak výrazné, fotky dělané za mokra byly zbytečně pesimistické .
Ani jsem moc nemokl, dvakrát jsem sice prchal před slabou přeháňkou, ale v pohodě. Pořádná průtrž začala, až minutu po dokončení akce a to jsem se zbytečně zdržoval svou debilitou. Měl jsem to celé hotové, poklizený vercajk, chtěl zamčít auto a v ten moment jsem na sedačce našel spodní pružinu z paken .
Trošku se rozepíši o těch nic neříkajících fotografiích. Došlo k sofistikovanému oškrábání kardanu od rzi a přetření odrezovačem. Na levé straně se měnilo nesamostavné prasátko za samostavné ze žluťého. Osadily se repasované pakny. Tuto blbost s repasí již nikdy neudělám, stálo to stejně jako nové a lepené obložení není ani náhodou od Feroda jak slibovali a řemeslné provedení nic moc. U této příležitosti se též využily rozpěrky ze žlutého, neb origo již utrpěly tunning samodomo úpravou . Vyměnil se též lanovod ručky, neb na mnoha místech byl již popraskán a drhl. Též jsem nechal přesoustružit bubny. Každopádně bližší ohledání koroze na spodku mne potěšilo neb napadení není nikterak výrazné, fotky dělané za mokra byly zbytečně pesimistické .
Ani jsem moc nemokl, dvakrát jsem sice prchal před slabou přeháňkou, ale v pohodě. Pořádná průtrž začala, až minutu po dokončení akce a to jsem se zbytečně zdržoval svou debilitou. Měl jsem to celé hotové, poklizený vercajk, chtěl zamčít auto a v ten moment jsem na sedačce našel spodní pružinu z paken .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- Křečík Barbuška
- MartasBrno
Aaa, koukám že nejsem jedinej blázen, když mám od jednoho typu dva kusy povozů.
Žlutej je hádám krabice a Rozmar taktéž, tak to beru tak že krabice jako krabice, tudíž "stejnej typ"
Žlutej je hádám krabice a Rozmar taktéž, tak to beru tak že krabice jako krabice, tudíž "stejnej typ"
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
To hradní střela je v podstatě taky.Veverka píše:ale žlutej je
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
ale zlutej uplne. jen par jeho artefaktu slouzi v jinych krabicichplavec píše:To hradní střela je v podstatě taky.Veverka píše:ale žlutej je
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009