Zamlžuje se budík
Moderátor: Moderátoři
Zamlžuje se budík
Prosím o radu: po nastartování mé 21061 se mi po malé chvilce začne zamlžovat sklíčko budíku ukazujícího teplotu cladící kapaliny. Když s autem jezdím déle, objevuje se mírné zamlžení i na ostatních sklíčkách vč. tachometru. Čím by to mohlo být? Díky.
VAZ 21061
Oprava jednoduchá - zapni topení, zmizí to. Mě to dělá taky, co si pamatuju. Žigula mám sedm let a přístroje pořád fungujou, takže to asi není žádná fatalita. Vzdušná vlhkost je holt vzdušná vlhkost.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Já si naopak myslím, že když topení zapnu, je to horší. Začíná to slabým zamlžením JEDNOHO z pěti budíků, které se zesiluje a potom se teprve postupně zamlžují další. Nevím, aby tam nevznikal někde na něčem nějaký zkrat a pak to třeba neblaflo.Radek píše:Oprava jednoduchá - zapni topení, zmizí to. Mě to dělá taky, co si pamatuju. Žigula mám sedm let a přístroje pořád fungujou, takže to asi není žádná fatalita. Vzdušná vlhkost je holt vzdušná vlhkost.
Zdůrazňuju, budík se zamlžuje jakoby pozvolným přidáváním tepla a nikoliv orosuje.
VAZ 21061
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď si z hlavy nevybavím, jak vypadá, ale bude asi hóódně podobná mojí 05, a já jak jsem už psal, to mlžení mám taky. Řekl bych, že tenhle problém asi nemá dokonalý řešení, dělá se to každýmu, a jak říkám, tohle jedno auto mám sedm let a budíky fungujou bez problému pořád. Prostě bych to zahrnul mezi těch pár much, co tyhle auta maj.Little Red Riding Hood píše:a máte tehle problém někdo u 07 palubky??..
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
-
- Kontaktovat uživatele:
ja si nemyslim ze by sa to dialo aj u palubky 07, ta ma vsetky budiky druzene po plexisklom, a to sa zrejme nerosi tak ako sklo...Radek píše:Teď si z hlavy nevybavím, jak vypadá, ale bude asi hóódně podobná mojí 05, a já jak jsem už psal, to mlžení mám taky. Řekl bych, že tenhle problém asi nemá dokonalý řešení, dělá se to každýmu, a jak říkám, tohle jedno auto mám sedm let a budíky fungujou bez problému pořád. Prostě bych to zahrnul mezi těch pár much, co tyhle auta maj.Little Red Riding Hood píše:a máte tehle problém někdo u 07 palubky??..
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever