Lubákovo žigo
Moderátor: Moderátoři
Lubákovo žigo
Tak nějaký pátek jsem se dokopával, abych nadhodil fotky pořízeného vozítka.
Jen pro upřesnění jedná se o motorizace 1600 po první majiteli, auto znám cca. 10 let, v zimě nikdy nejetá, garážovaná, posledních pár let majitel neměl síly na opečovávání laku, ale i tak velice zachovalá. Najeta 58 000 km.
ted proběhla jen očista, vyčištění, nová kola jsou již v garáži (Sparca) jen jsou zapotřebí delší šrouby a pak se bude řešit nějaká mechaničina a výměna předních blatníků časem asi.
nějaké foto
Jen pro upřesnění jedná se o motorizace 1600 po první majiteli, auto znám cca. 10 let, v zimě nikdy nejetá, garážovaná, posledních pár let majitel neměl síly na opečovávání laku, ale i tak velice zachovalá. Najeta 58 000 km.
ted proběhla jen očista, vyčištění, nová kola jsou již v garáži (Sparca) jen jsou zapotřebí delší šrouby a pak se bude řešit nějaká mechaničina a výměna předních blatníků časem asi.
nějaké foto
- Lada Rider
jj přesně proto budu přední blatníky měnit, jsou jednou měněné a auto chci dostat do co nejvíce originál stavu. Jinak zbytek auta je nestříkaný, barva je originál, možná klame fotka je to foceno mobilem.
Rok ted z hlavy nevím, zachránil jsem ji před šrotací, bylo mi ji líto, i když inklinuju k uplně jiné značce, ale pro starší auta mám slabost:-)
ted se potřebuju mrknout kde sehnat delší šrouby ke kolům, abych tam mohl nahodit alu kola a vyměnit volant za něco menšího
Rok ted z hlavy nevím, zachránil jsem ji před šrotací, bylo mi ji líto, i když inklinuju k uplně jiné značce, ale pro starší auta mám slabost:-)
ted se potřebuju mrknout kde sehnat delší šrouby ke kolům, abych tam mohl nahodit alu kola a vyměnit volant za něco menšího
- Lada Rider
- Lada Rider
Dobrý, nic se neděje ale bude to kára, modrý šestnáctky jsou nejlepší a nejhezčí, žejo
Tak mě napadá, nechceš prodat tu modrou kouli na řadičku? Mám modrej interier, tak by se mi hodila víc, než ta hnědá
Tak mě napadá, nechceš prodat tu modrou kouli na řadičku? Mám modrej interier, tak by se mi hodila víc, než ta hnědá
Naposledy upravil(a) Jelen dne čtv led 01, 1970 01:00, celkem upraveno 1 x.
- Lada Rider
vidím modrou 1600 a vzpomínám na.... http://www.youtube.com/watch?v=dTozWGrdkyw pro rejpaly-vím ve filmu je to 1500 s-21061 ale je dokonalá-ty polepy a barva a černá střecha......
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, vypadá pěkně. A kvůli blinkrom měnit celý blatníky? Do toho bych nešel, to bych radši upravil jenom ty blinkry, to musí bejt mnohem jednodušší. Pak se netrefí odstín nebo něco a bude po srandě...
Ale docela sranda, nulašestkových blatníků je všude milion, trojkových nedostatek a tady jsou na šestce trojkový, takovej paradox
Ale docela sranda, nulašestkových blatníků je všude milion, trojkových nedostatek a tady jsou na šestce trojkový, takovej paradox
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
kvuli blinkrum menit pekne sednouci blatniky muze menit jen hlupak. neni nic jednodussi nez si omerit presny umisteni, navrtat novy diry a stary diry zavarit. a je to dokonce i rychlejsi
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Přesně jak píšou kluci. Pokud blatníkům jinak nic není a jde opravdu jen o doladění blinkrů, tak URČITĚ NEMĚNIT! Převrtat díry, staré zavařit, zatmelit a stříknout do ztracena následně rozleštit.
Když budeš dávat jiné blatníky, tak s dost velkou pravděpodobností budeš silně bojovat s napasováním. U většiny plechařiny nějaký centimetr není žádná míra.
Jinak Tě tady vítám a musím auto pochválit. Jenom se mě zdá, že si trošku odporují tvá vyjádření:
Když budeš dávat jiné blatníky, tak s dost velkou pravděpodobností budeš silně bojovat s napasováním. U většiny plechařiny nějaký centimetr není žádná míra.
Jinak Tě tady vítám a musím auto pochválit. Jenom se mě zdá, že si trošku odporují tvá vyjádření:
aLubak píše:auto chci dostat do co nejvíce originál stavu
Doporučuju důkladně zvážit veškeré zamýšlené úpravy a změny. Sice se u výměny kol a volantu nejedná o nevratnou změnu, ale použití nevhodných kol dosti zhorší celkový dojem z auta. To má největší sílu, když je kompletně v originálním stavu vč. kol. Poklice máš pěkné se zachovalým chromem, takže o důvod více je ponechat. Spíš bych vyměnil zašlé klínky v oknech - udělá to hodně.Lubak píše:abych tam mohl nahodit alu kola a vyměnit volant za něco menšího