někdy i jiné díly..Hurikán píše:JJ. V Ladaklubu nejsou putovní poháry, ale putovní motory.čmelák píše:to sa mi paci, pripada mi to ze si medzi sebou menite motory a aspon mate prilezitost si vypit
Potažmo i auta migrují
ale ať 1,7 šlape.
Moderátor: Moderátoři
někdy i jiné díly..Hurikán píše:JJ. V Ladaklubu nejsou putovní poháry, ale putovní motory.čmelák píše:to sa mi paci, pripada mi to ze si medzi sebou menite motory a aspon mate prilezitost si vypit
Míro, je třeba začít i v západočeskej sekciEMI píše:tak to se nedivim, že je tam u vás pořád tak živo. takhle by mě to bavilo taky
šlapě pěkně,ještě vyměním podle rady Coryho ty vzdušníky.Ale ten rozdíl je opravdu znatelný.Bohužel,to ,že je motor silnější,mě nutí k tomu jezdit sportovněji,tudíž neekonomicky.Zkusil jsem si driftík na mokré vozovce,kdy jsem jel bokem i na trojku.Patrac píše:ať 1,7 šlape.
To snad ani nejde. Když jsme minule asi v 6 hodin večer ( nepamatuju si to přesně, když tak mě oprav ) zjistili, že jsme se celý den s převodovkou namáhali zbytečně a budem to dělat znova, taky jsme depresi nepropadli. Vyměnili jsme ji znova za chvilku a aby jsme se nenudili, šli jsme měnit ještě zadní pružiny .radek mb píše:abychom nepropadli depresi
naopak radkova 4q se usadila v mem vozeradek mb píše:i 5q převodovka od Iva se usadila v mém voze.
No to jsou silná slova.....Dáme mač těch našich dvou hujd, to je aspoň srovnatelnéradek mb píše:P.S. Vyzývám Atexe na souboj,ať jeho hujda pozná pocit porážky