Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No takže to bude holt záležet na štěstí, kdo jakou kvalitu chytne. Pravda, že chromy kolem oken nejsou, ale já mam jelena rovně, všechno rovně, lak bez chyb, potisk lišt a klik a znaku a tak je taky bezproblémovej.
Nicméně problematika jelena na kapotě je tam popsaná a tuto odpovídá tej prostřední masce. Spočtěte si počet děr. Sedí to na to míň hustý mřížování, akorát holt na modelu to tak nevynikne
Nicméně problematika jelena na kapotě je tam popsaná a tuto odpovídá tej prostřední masce. Spočtěte si počet děr. Sedí to na to míň hustý mřížování, akorát holt na modelu to tak nevynikne
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Kvalita modelů je pro začínajícího sběratele. Rozdíly mezi modelem za 900Kč a za 200Kč jsou patrné třeba u 03. Jestli poznáte, která je která. Tím nechci říci, že jsou špatné, takhle mohu koupit 4 modýlky za cenu jednoho.
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
No tak je jasné, že modely vycházejí ze stejného odlitku, jen je rozdílná kvalita zpracování. A taky je jasný, že ten dražší, je nalevo, už jen podle lišt a výdechů na spodním obrázku a podle SPZ na horním obrázku. Ta 03 mě mrzí, že jsem ji nestihl, kdyby někdo měl jednu navíc, nebo dokonce věděl, kde ji mají, tak bych poprosil o koupi, na srazu uhradím.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak na pohled je to jasný Ovšem je to přesně o těch prioritach, jak Petr 06 píše. Výraz začínající sběratel je sice takovej zajímavej, neb u tutoho se rovnou dá začít na vysoký úrovni, naopak od třeba modelářství. A když to někomu nestačí, ať si koupí ten model za 8 stovek
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Tady někdo ví, jak si trochu přividělat, stačí být jen trochu manuálně zručný modelář , ty majáčky jsou pěkný, ale zase třeba napůl přetřený přední bliknkry jsou fuj.
http://www.aukro.cz/item987471446_polic ... _cssr.html
Jelen, mam dvě, ještě je v tej krabičce, ani jsem jí nerozbaloval, prodám ti jí i s tím časopisem za cenu, za kerou jsem jí koupil, tedy 199,-.
http://www.aukro.cz/item987471446_polic ... _cssr.html
Jelen, mam dvě, ještě je v tej krabičce, ani jsem jí nerozbaloval, prodám ti jí i s tím časopisem za cenu, za kerou jsem jí koupil, tedy 199,-.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
To je fakt, nepíšou si to někde do pořadníku?zelvotron píše:No co chcete, máte to retro se vším všudy
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch