Jarní sraz 2010 - oficiální téma
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
ted sem si nahodou všiml co se řešilo nazačatku, ohledně te doby stravene na letišti... tak mi to teda taky přijde dost pitomé... protože když se někdo mine a přijde nebo někam odjede, tak z toho asi moc mit nebude.. navíc ne každej jezdi na spanilou jizdu, nebo taky když marek bude někomu štelovat motory, tak budou asi lidi v okolí radi že jim tam někdo jezdi se žigulem na plný kule, aby vyzkoušel jestli je to OK, nemluvě o tom co si řeknou ostatní obyvatele kempu, když tam pul dne poběží nějake žigul.. nebo co zahraniční navšteva, která pojede na sraz víc hodin, než se na něm zučastní??.. aby to dost lidi neodradilo.. taky když se tam někdo potáhne až ze slovenska, nebo od nas z moravy.. navic v době oběda odjíždět na spanilou jízdu??. a pak sedět cele odpoledne v kempu, kde se bude celej večer??.. ja myslel že kempovej sraz je v jedovnici..
Všude (DI trutnov,Di Semily, MÚ vrchlabí, MěÚ Jilemnice, AK Krakonoš) jsem uváděl odjezd na "spanilku"mezi 14:30 a 15:30. Myslím, že posun na 16:00 je tak krajní mez. Naštěstí jsem ještě nerozesílal časový rozvrh, takže doufám, že se co nejdříve dohodneme a rozvrh se rozumně upraví.Jelen píše:Taky se přidám k tomu, aby se doba na letišti prodloužila. Na spanilku se může jet tak v 5 - 6 večer a v kempu už se může tvrdnout za tmy.
Do konce dubna bych chtěl zainteresovaným institucím zaslat časový rozvrh, pozvánku a definitivní itinerář, jehož poslední verzi předkládám k diskuzi (příloha). A potřebuji vědět kolik pojede vozů VB (měly by být alespoň dva), poněvadž každý DI poskytne jeden vůz v rámci svého okrsku. K "bloknutí" v jednom směru té úzké horské silničky (DI Trutnov s tím souhlasí) bychom potřebovali, aby vozy VB byly vybaveny CBčkem, poněvadž objezd centra Vrchlabí směrem do Krkonoš bude velice problematický.
CITACE dopisu starosty Vrchlabí ing. Sobotky:
<<Vážený pane.
Konání níže uvedené akce by nemělo přinést výraznější komplikace v dopravě.
Při projíždění Vrchlabím se zřejmě dostanete do úseků, kde probíhá výstavba kanalizace. V této chvíli je obtížné přesně určit místa s omezením dopravy.
Jedno je jisté. V tomto termínu bude problematický průjezd Vrchlabím směrem na Špindlerův Mlýn (je dobré volit obchvat). Vjezd do města od Liščí farmy bude možný bez omezení, práce budou dokončeny. *)
S podrobnostmi se prosím obracejte na velitele MP p. ing. Čivrného.
Zdravím
Sobotka >>
*) průjezd ráno z kempu na letiště a cesta zpět ze "spanilky" se kritickým místům vyhýbá.
- Přílohy
-
- ITI2010B5.xls
- (96.5 KiB) Staženo 244 x
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Doba na letišti v reálu stejně nikdy moc neodpovídá předpokladom. Nikdo asi nikoho nebude nutit, že zrovna teď musíš odject do kempu. Ze spanilky můžem eště na plochu, kór jestli se fakt pojede takhle brzo.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Orienťák jsem vždy dělal já s tátou.Myslím tedy v Hradišti,ale to bylo proto,že jsem z okresu Mladá Boleslav a znám to tam.Teď by si to musel vzít na triko někdo jinej a to asi nikdo neudělá,neboť Marcel je jako hlavní organisátor a nikdo další z okolí Vrchlabí už tu není.MacGyver píše:Letos nebude orientační jízda?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Ale jo, jsou tam někteří přímo z Dolní Branné a z Lánova. Ale už se jim nedivím, že se jim do toho nechce. Jednak je to v oblasti KRNAPu, druhak Vrchlabí je rozkopané a "treťjak" silnice okolo letiště Kovársko zřídili lesáci příšerným způsobem. V současné době zjišťuji, kdo má tu těžbu dřeva na svědomí a jestli něco s těmi cestami provede. Vzal jsem si na starost"spanilku" a i tam je spousta problémů - jde přes dva okresy a poslední zprávy nasvědčují tomu, že nikdo z MěÚ Vrchlabí neví, kde se kdy začne kopat (např. iformace starosty a velitele MP si odporují). Kopie dopisů a mailů má naše vedení a království. Poněvadž chci zabránit "bloudění" neznalých Krkonoš, dávám sem k prostudování (a doporučuji si zkopírovat) poslední verzi itineráře, mapku spanilky i příjezdové a ev. objízdné trasy.radek mb píše:Orienťák jsem vždy dělal já s tátou.Myslím tedy v Hradišti,ale to bylo proto,že jsem z okresu Mladá Boleslav a znám to tam.Teď by si to musel vzít na triko někdo jinej a to asi nikdo neudělá,neboť Marcel je jako hlavní organisátor a nikdo další z okolí Vrchlabí už tu není.MacGyver píše:Letos nebude orientační jízda?
EDIT : Na verzi 5 itineráře byl uveden špatný datum - prosím opravte si a ještě prosba pro angličtináře - přeložte mi tu část o radiovém a tlf spojení . DÍKY .
- Přílohy
-
- ITI2010B6.xls
- (96.5 KiB) Staženo 198 x
-
Co se týká toho průjezdu Vrchlabím: Pokud se pojede spanilka z letiště přes Strážné dál na Benecko atd. dá se Vrchlabí kompletně vyhnout, byť bude n utná maximální opatrnost, na části této cesty se stěží vyhnou dvě auta, zas je tam ale nový asfalt. Mezi letištěm a campem Liščí farma je právě onen úsek, který se v pátek minulého týdne začal kopat kvůli kanalizaci a podle rychlosti si nejsem moc jistý, že to stihnou. Jsou tam světla, tu cestu nikdo uzavřít nemůže. Ale dá se to trochu oklikou objet kratší nebo delší trasou, bu´d po standardní silnici nebo asfaltovou "polňačkou", která je prodlouženou částí técesty k letišti, organizátorům rád vysvětlím, ukážu ( víkend před srazem zřejmě budu i doma). Za Komančů tu vznikla ohromná síť těchto "zemědělských" cest.
Jinak psal jsem to už i Marcelovi, pokud by měl někdo zájem udělat si "koncentrovaný víkend akcí" a má již "veterána", v sobotu 29/5/10 se jede veteránská jízda/soutěž "Studenecké míle", přihlášky jsou do konce dubna, je to od Vrchlabí ca 10km, vše mají na strankách (já tam třeba taky pojedu, byť ne s Ladou, jsem již dlouho přihlášen).
Jinak psal jsem to už i Marcelovi, pokud by měl někdo zájem udělat si "koncentrovaný víkend akcí" a má již "veterána", v sobotu 29/5/10 se jede veteránská jízda/soutěž "Studenecké míle", přihlášky jsou do konce dubna, je to od Vrchlabí ca 10km, vše mají na strankách (já tam třeba taky pojedu, byť ne s Ladou, jsem již dlouho přihlášen).
Radku, co to slyším To nééééé!!!!!! Já už začal trénovat, když jsem vyrazil za Laďušou bez mapy .... a našel Dokonce jsem už dal dohromady staro-nový team Orientační závod beru jako nejzdařilejší soutěž posledních srazů. A tvrdil bych to, i kdybysme nevyhráliradek mb píše:Orienťák jsem vždy dělal já s tátou.Myslím tedy v Hradišti,ale to bylo proto,že jsem z okresu Mladá Boleslav a znám to tam.Teď by si to musel vzít na triko někdo jinej a to asi nikdo neudělá,neboť Marcel je jako hlavní organisátor a nikdo další z okolí Vrchlabí už tu není.MacGyver píše:Letos nebude orientační jízda?
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/