Pavel V. a ..... no jméno už má. Žíža.
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
Ó jééé.
Taková pěkná "dvoječka" , ať koukám jak koukám žádnou možnost krytého stání již doma nenacházím
Že bych vyštval z garáže 2104 ? To jí přece nemůžu udělat.............
Taková pěkná "dvoječka" , ať koukám jak koukám žádnou možnost krytého stání již doma nenacházím
Že bych vyštval z garáže 2104 ? To jí přece nemůžu udělat.............
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Ale môzes. co tam po hranatej 04 hlavne nech sa zachova nedherny veteran 2102Michal Pokorný píše:Že bych vyštval z garáže 2104 ? To jí přece nemůžu udělat
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- MartasBrno
Pavel V., tys ji chtěl? Že si na to pamatuju. A právě, že jsem majitel vrakoviště, konec konců, už se toho zbavuju, právě kvůli takovejm kouskům, jako byl ten UAZ, Moskvič , ... , tak chci mít už taky svuj klid, lepší jedno, dvě auta hezký, než dvacet vraků Ani nezavoláš, nenapíšeš, slehla se po tobě zem, tak se div, že nemáš přehled, mimochodem, když jsi toho uaze tak moc chtěl, tak byl jakou dobu na prodej
A právě je mi divný, proč se zbavuješ pěknýho auta, pak se ti zasteskne a budou už ke koupi leda vraky, nedej bože, kdybys to chtěl prodat právě kvůli nějakýmu vraku. Opravy jsou dražší, než celý auto, vidim to u svý 06, co neni vůbec shnilá, ale co už jsem do ní nasypal a to se dělaly jen přední blatníky a čelo.
A právě je mi divný, proč se zbavuješ pěknýho auta, pak se ti zasteskne a budou už ke koupi leda vraky, nedej bože, kdybys to chtěl prodat právě kvůli nějakýmu vraku. Opravy jsou dražší, než celý auto, vidim to u svý 06, co neni vůbec shnilá, ale co už jsem do ní nasypal a to se dělaly jen přední blatníky a čelo.
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Mezi mnou a vážnými zájemci zatím létají e-meily s fotkama a žádostma o to či ono..... Je to logické, ale přiznám se Žigul je Žigul a co ho za ta léta bolí víme všichni (nebo se to tady povzdechy jen hemží). Chodím kolem něj a nějak se mi to rozkládá v hlavě ten prodej. Každý mi říká je to unikát kombíky nejsou a pěkný už vůbec, ale kupec (tedy ten co má v portfeji a hned platí) nikde. Ono čas je spěchat netřeba. Tak si tak čekám a posílám meily. Mrzí mne že sraz mě mine, alespoň na jeden den bych rád. Mám to kousek leč rodinné povinnosti jsou povinnosti, takže nestíhám a potřeboval bych od Michala motor, od Alberta zvednout sebevědomí a poučit se o žigulech, od jelena nalejt, od teepeho trochu medu že je to dobrej veterán tak....
Možná mi všecko dojde včas a žigul to přežije doma dál
Je jasné že s Petu 76 a pak jako druhým jackalem se zkusím dohodnout, tato je jasné.
Možná mi všecko dojde včas a žigul to přežije doma dál
Je jasné že s Petu 76 a pak jako druhým jackalem se zkusím dohodnout, tato je jasné.
VAZ 2102 zvaný Žíža