Kalina z druhej ruky - kupit ci nekupit
Moderátor: Moderátoři
Kalina z druhej ruky - kupit ci nekupit
Zdravim,
rad by som pocul vas nazor:
mam moznost kupit pre manzelku Kalinu, r.v. 2007, motor 1,6 16V, najazdenych necelych 19 tisic kilometrov.
Osobne sa mi to zda byt dobra kupa, len som trochu skepticky k tomu motoru: Pokial viem, na Slovensko sa dodavali but 1.6 8V, alebo 1.4 16V. Ponukana 1.6 16V bude asi motor, aky sa dava do Priory.
Ma niekto skusenosti s 1.6 16V v Kaline? Nema ten motor nejake neduhy, ak je v Kaline (nedostatocne chladenie a pod.)?
Dakujem za vase nazory.
rad by som pocul vas nazor:
mam moznost kupit pre manzelku Kalinu, r.v. 2007, motor 1,6 16V, najazdenych necelych 19 tisic kilometrov.
Osobne sa mi to zda byt dobra kupa, len som trochu skepticky k tomu motoru: Pokial viem, na Slovensko sa dodavali but 1.6 8V, alebo 1.4 16V. Ponukana 1.6 16V bude asi motor, aky sa dava do Priory.
Ma niekto skusenosti s 1.6 16V v Kaline? Nema ten motor nejake neduhy, ak je v Kaline (nedostatocne chladenie a pod.)?
Dakujem za vase nazory.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ano v Rusku je, ale to je pod označenim Lada Kalina GTI a ma to sportovni paket
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Fišer Jiří
Dakujem vam vsetkym za potvrdenie mojej domienky, tak budem mat o jeden argument navyse na znizenie ceny - predajca dava tovaru vlastnost, ktoru nema (prvou je, ze auto by malo mat obute zimne gumy, ale podla dezenu je to maximalne tak celorocna guma).
Takze skusime zatalcit na cenu...
Zelam vsetkym pekny den!
Takze skusime zatalcit na cenu...
Zelam vsetkym pekny den!
VAROVANIE
Priatelia a priaznivci znacky LADA>
rad by som vas vsetkych varoval pred praktikami AAA Auto - chcel som kupit Kalinu, udajne 1,6 16V, rok vyroby 2007.
Namietal som, ze v roku 2007 sa 1,6 16V nedovazali na Slovensko ani do EU, navela mi ukazali osvedceie o evidencii, kde boli nepravne udaje o maximalne rychlosti 183 km, - ocividne preklep z Priory.
Navyse, podla cisla motora, to bola jednoznacne 11183 - teda 1.6 8 Ventil - hoci aj manazer ma presviedcal, ze je to 1.6 16 Ventil. Ocenujem operativny pristup pracovnikov SlovLADY, ktori boli schopni do par minut potvrit tieto skutosnosti.
Navyse, podla telefonickej komunkacie s pracovnikom SlovLADY, podla VIN cisla nesedel ani pocet najazdenych KM - udajne to malo byt necelych 19 tisic km, ale podla SlovLADY to bolo vyse 80 tisic km. Teda jasny odrb!!!
Preto by som rad varoval vsetkych pred kupou auta cez AAA Auto - podvadzaju! Akekolvek nezrovnaosti su schoni zviest na predchadzajuceho vlastnika a "one len preberaju udaje" poskytnute vlastnikom!
Tesim som sa, ze manzelke zabezpecim dobre auticko, no cez AAA to urcite nebude. Radsej zaplatim akemukolvek automechaniovi za udrzbu starej 21043-ky, ako za kupu auta z felciarske ponuky AAA auto!
rad by som vas vsetkych varoval pred praktikami AAA Auto - chcel som kupit Kalinu, udajne 1,6 16V, rok vyroby 2007.
Namietal som, ze v roku 2007 sa 1,6 16V nedovazali na Slovensko ani do EU, navela mi ukazali osvedceie o evidencii, kde boli nepravne udaje o maximalne rychlosti 183 km, - ocividne preklep z Priory.
Navyse, podla cisla motora, to bola jednoznacne 11183 - teda 1.6 8 Ventil - hoci aj manazer ma presviedcal, ze je to 1.6 16 Ventil. Ocenujem operativny pristup pracovnikov SlovLADY, ktori boli schopni do par minut potvrit tieto skutosnosti.
Navyse, podla telefonickej komunkacie s pracovnikom SlovLADY, podla VIN cisla nesedel ani pocet najazdenych KM - udajne to malo byt necelych 19 tisic km, ale podla SlovLADY to bolo vyse 80 tisic km. Teda jasny odrb!!!
Preto by som rad varoval vsetkych pred kupou auta cez AAA Auto - podvadzaju! Akekolvek nezrovnaosti su schoni zviest na predchadzajuceho vlastnika a "one len preberaju udaje" poskytnute vlastnikom!
Tesim som sa, ze manzelke zabezpecim dobre auticko, no cez AAA to urcite nebude. Radsej zaplatim akemukolvek automechaniovi za udrzbu starej 21043-ky, ako za kupu auta z felciarske ponuky AAA auto!
V áčkách jsou samí odborníci.Spoustu aut vydávaj za nehavarovaný a přitom kolikrát ani nesedí karosařina.
No a když tam člověk nechá na sebe číslo tak otravujou ve dne v noci volaj že maj tohle a tamto..Jak gestapáci.Hlavně že maj každej kvádro a hrajou si na exkluzivní podnik.
A co mě tam sere nejvíc,že ty auta berou jak rohlíky.
No a když tam člověk nechá na sebe číslo tak otravujou ve dne v noci volaj že maj tohle a tamto..Jak gestapáci.Hlavně že maj každej kvádro a hrajou si na exkluzivní podnik.
A co mě tam sere nejvíc,že ty auta berou jak rohlíky.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Hm, že by se áčkám vyplatilo stáčet Kalinu, o tom dost pochybuju, ale možný všechno.
mmch tady je:
http://www.aaaauto.sk/sk/vaz-lada-kalin ... 2&make=128
mmch tady je:
http://www.aaaauto.sk/sk/vaz-lada-kalin ... 2&make=128
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Tak to je ta , co už tu někdo dával.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Povedzme si otvorene, aj v SlovLADE sa mohli seknut. Uz len preto, ze som sa tak nastval, by som rad vedel, aka je pravda. Lebo zelvotron ma tiez pravdu - stacat Kalinu?plavec píše:Tak to je ta , co už tu někdo dával.
S tym motorom je to ale jasne, to je odrb.
A k AAA Auto - nuz robia na cloveka natlaky - dnes maju taku akciu a ak sa rozhodnes hned, tak este moze dnes dat taku a taku zlavu - Land of Cheap Traders...
Takze ak uz auto z AAA, tak jedine po kontrole automechanikom prisluznej znacky.