Modrej ďábel 2101 - změna: †Frankenstein†
Moderátor: Moderátoři
Ja poznam cloveka ktory nastavoval motor VAZ v togliatti ked vysli z vyrobneho pasu a keby som mu povedal ze daco podla oka tak pozrie na mna ci som blby...
je rozdiel nastavovat seriovy a upravovany motor. Upravovany motor ma ine hodnoty nastavenia volnobehu, predstihu, vôle ventilov a pod. ako seriovy motor. Ak upravovany motor sa bude nastavovat ako seriovy nikdy nepôjde tak ako ma ale vzdy bude priduseny. Nie nadarmo ked sa upravi motor tak najzdlhavejsie je nastavovanie kedy sa hlada najvhodnejsia konfiguracia nastavenia. Rovnako to plati aj pri podvozku, geometrii a vyladeni auta ako celku.
je rozdiel nastavovat seriovy a upravovany motor. Upravovany motor ma ine hodnoty nastavenia volnobehu, predstihu, vôle ventilov a pod. ako seriovy motor. Ak upravovany motor sa bude nastavovat ako seriovy nikdy nepôjde tak ako ma ale vzdy bude priduseny. Nie nadarmo ked sa upravi motor tak najzdlhavejsie je nastavovanie kedy sa hlada najvhodnejsia konfiguracia nastavenia. Rovnako to plati aj pri podvozku, geometrii a vyladeni auta ako celku.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- Lada Rider
Asi prostě nemaj tolik talentu (ironie)peet2101 píše:Znám lidi co dělaj mechaniky už klidně 30let a víc, někteří staví závodní motory , ale ještě sem od nikoho neslyšel že nastaví ventily podle oka.
Já se taky stoprocentně podepisuju pod to, co říkal Yellow s Mayem. Škoda, že se ten motor v tom autě nejdřív nevyzkoušel s nastavením, v jakém ho zigul koupil a než ho rozšťourali. Odpadlo by plno stránek otázek a nejasností.
A když už nejsem spokojený s tím, jak teď auto jede, tak bych se to pokoušel intenzivně řešit a né vymýšlet zhovadilosti typu startování knoflíkem, voltmetr z tomboly atp.
V podstatě se celých 107 stran dá shrnout do:
Přijde video >
Tobě to nejede >
Neni to hotový >
Ale Atexovi to jelo >
Vy jste do toho šťourali.. >
Ne, nešťourali.. >
(debata/hádka)
Už sem nikdy nic nenapíšu >
(Ticho)
Ale ještě tam přijde... a to bude masakr! >
Video >
Tobě to nejede>
.......
.........
Toť můj názor, nesnažím se tím nikoho napadat a ani urazit, ale už mi to nedalo.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, už jsem něco slyšel o borcích, co poznali něco u motorů na cit. Ale zpravidla jsou součástí motoristických encyklopedií a podobně... I když nevim nevim, jestli šlo o ventily, spíš o to, že něco je špatně a nebo třeba o celkovej chod motoru... Teď nevim, jestli to byl Senna, ale ten se projel autem (rozumněj F1) a prohlásil, že ten motor je špatnej. Telemetrie nic nehlásila, všechno bylo dobře, mechanicí nic nenašli, moter šel tak, jak má. Až, když ten motor teda úplně rozebrali, tak našli na ňákej součástce, která ani neměla moc vliv, vadu.
Jinak by mě zajímalo, jak se seřizujou ventily na cit. Dyť vidět tám neni a motor stojí. Kdyby u toho aspoň běžel, to by třeba ňák šlo... Pokud někdo ovládnul techniku nastavování ventilů na cit, pak by myslim bylo dobrý, kdyby přijel na sraz a naučil to minimálně Krále.
Jinak by mě zajímalo, jak se seřizujou ventily na cit. Dyť vidět tám neni a motor stojí. Kdyby u toho aspoň běžel, to by třeba ňák šlo... Pokud někdo ovládnul techniku nastavování ventilů na cit, pak by myslim bylo dobrý, kdyby přijel na sraz a naučil to minimálně Krále.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
viz video zde http://www.stream.cz/video/11/363941-la ... _id=947224 kdyz se nesahalo na predstih. Tak mu řeknu tátoj at to udela ,, pred tydnem sem byl u nej v praci delal podle merky ventily a klepaloto tak to udelal znova podle citu sluchu a neklepalo rikam co vidim , nemam v umyslu lhat
Naposledy upravil(a) zigul01 dne úte dub 06, 2010 14:32, celkem upraveno 1 x.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Lada Rider
-
- Kontaktovat uživatele:
no chtelo by to projit cely auto , hlavne se podivat na diferak taky a odlehcit to to je taky ten problem ja to mam tezky a v kufru naradi a podvozek udelat
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
este karburatory a el saharu a .... a mozeme letet na mesiac
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !