Priaplikoval som aj zadny naraznik, a dal dolu tazne, lebo to vypadalo, ako ked jazvecikovi stoji chvost S tym napisom na kufri to vypada celkom exkluzivne.
Hmmm, ty nárazníky na tom nevypadají vůbec špatně. Ještě přední boční blinkry decentní z 03, podtržený chromovanou linkou + přední maska z 03 a bude to retro jak prase. Ale zároveň i bastl, ale to je v tomhle případě jedno.
Ty jo, ty nárazníky to hodně pozvedly. Adam konečně udělal auto, který by mohlo bejt nástupce 2103 i ve směru dizajnu.
Tu masku a blinkry bych tam nedával, obávam se, že Adam taky ne.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Laďuša, Ano, masku neham origo 06 - ta sa mi viac paci s tymi chromovanymi plastami, aj blinkre budu origo. Mozno sa nad tymi 03 zamyslim, ked budem menit tie blatniky... Hlavne potom pridu do predu tie zlte hmlovky.
Ano ano, jak je tam ten chrom, tak to vypadá hodně dobře
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
na 06ku sa jednoznacne najviac hodia 03kove narazniky, vyzera to fakt super. Inac, tie zvisle cleny naraznika mas naopak (zadne vpredu, predne vzadu), ale ak to bol zamer, tak som ticho
pekne auto velmi pekne... aj ked to tak nechces ale neda mi to... bez tych zvislych clenov by to podla môjho nazoru vizeralo lepsie.
Inak s tou nalepkou UA na zadnom okne zabijas
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.