Děkujiplavec píše:Když vidím že některý desítky tady maj i 200tisíc a leje se tam jen benzín a mění olej..... Tak mohu tiše závidět a majitelům přát co nejdelščí bezproblémový provoz.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
Děkujiplavec píše:Když vidím že některý desítky tady maj i 200tisíc a leje se tam jen benzín a mění olej..... Tak mohu tiše závidět a majitelům přát co nejdelščí bezproblémový provoz.
Tak snad jo, Tebe snad netrápí tak perverzní a opakující se závady vážnýho charakteru...FOMA píše:doufám,že i já budu patřit k těm co o nich mluvíš
Si tak matně vybavuju krumpáčovou polku někde v Kroměříži a prvním tanečníkem byl Drobek - ten tu střechu profičel až na toporo a dalším tanečníkem byl Koko-Loko, ale ten poněkud hodně pokulhával za výkonem prvního tanečníka ... kloval do toho jak vrána do hovna a díra do střechy se mu povedla udělat asi na sedmý pokus. L.plavec píše:Jakto? A kdo jsou Ti další dva odvážlivci? Na tom nic není, prostě člověk vezme nástroj namíří a sekne, vy z toho děláte věduKoko Loko píše: ale ty jsi první kdo tnul do svého
šup sem s tím videem. Cožpak Brňáci, tam jsou hoši jinej kalibr.Já jsem břídil.Jen jeden krompáč v jednej střeše a pouhých asi nějakých 6 víček na bandasce s fridexem (borci jich vyměnili i 10 a bylo to prd platnýLuděk Musil píše:PS: bylo z toho i video ... třeba ho K-L pro zlepšení nálady přihraje
´Ve střeše je teď špunt, takže pokud bude zájem o židle, koberce a tyhle věci, tak ty jsou v suchu.Hurikán píše:I tak si ale myslím, že okamžik vetknutí hrotu krompáče měl přijít trošku později. Aneb, voda a vlhkost některým věcem nesvědčí.