hodime ji do stroje?plavec píše:Elektronka E13 z našeho podniku Katoda Olomóc

Moderátor: Moderátoři
Ajaj, takže na střelu už definitivně došlo? Ukaž pak spíš, až budeš tu vrtačku testovat na bloku motoru nebo třeba na kotoučíchplavec píše: A jinak kudy se ta voda safra ztrácí?![]()
Na to si přišel až teď? Mě jeblo už před pětadvaceti letyzelvotron píše:No vida, takže už mu definitivně jebloplavec píše:Elektronka E13 z našeho podniku Katoda OlomócLaďuša píše:Elektronka s madlem na přenášení![]()
A jinak kudy se ta voda safra ztrácí?![]()
![]()
JJ, taky se mě zdá. Navíc má modrý Záporožec v obou případech shodně natočená kola a úplně stejnou vzdálenost mezi hranou auta a klikama na W353. I lesky v oknech jsou u obou aut stejné, jako třeba i pozadí za zadním sklem. Hlavně je ale v menším pravém umístění nepřirozeně malý. Tady se photoshopař trochu seknul. Taky T601 v popředí má nezdravě ostrý přechod v zadní části auta. Jinak fotka vypadá moc pěkně a stylově, vč. barevných odstínů. Kdyby tak šlo cestovat v čase.Michal Karásek píše:Taky bych řekl, jinka mi to připadá trošku smontované - viz modrý zaporožec vedle wartburga a to samé menší o kousek dál...