Vlaky
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, furt tak po volných víkendových chvilkach listuju starýma Železničníma magazínama, dneska jsem došel už k roku 2005.
A v jednom čísle tam byl zajímavej článek - o (zřejmě) poslední hlavní opravě motorů řady 831. Podstoupila jí klatovská Raketa 831.043. Na fotce je vyfocená eště v Šumperku těsně po opravě. V článku se psalo, že se vrátí do Klatov, kde najezdí záruční kilometry. Ovšem že to nebude nadlouho, protože už od GVD 2006 v Klatovech tuta řada vůbec jezdit nemá
Takže nevim, jestli ta oprava byla fakt poslední (a nebo platilo nakonec to zřejmě, ŽM to konstatoval z toho, že žádná další oprava nebyla objednaná, né že by to bylo daný), každopádně nasazování motorů 831 v KT přetrvává i v roce 2010. Včetně oný Rakety, ale pravda, už toho neni tolik, co bejvalo.
Ale zrovna dneska se mi při (první letošní) projížďce na kole podařilo za Klatovama zachytit vlak vedenej strojem 831.187, krásnej, eště v nátěru vzor 1982
A za další se mi podařilo odchytit další věc. Při dračení kolem mlíkárny se spustilo PZZ, tak jsem tam najel a čekal, co pojede. Za chvíli se objevila zdvojená Regína, což je věc na klatovský poměry nevídaná. A hle, ta zadní byla 814.111, takže jedna z nejnovějších, vyrobená tuten březen. Že by do KT přibyla už třetí?
A v jednom čísle tam byl zajímavej článek - o (zřejmě) poslední hlavní opravě motorů řady 831. Podstoupila jí klatovská Raketa 831.043. Na fotce je vyfocená eště v Šumperku těsně po opravě. V článku se psalo, že se vrátí do Klatov, kde najezdí záruční kilometry. Ovšem že to nebude nadlouho, protože už od GVD 2006 v Klatovech tuta řada vůbec jezdit nemá
Takže nevim, jestli ta oprava byla fakt poslední (a nebo platilo nakonec to zřejmě, ŽM to konstatoval z toho, že žádná další oprava nebyla objednaná, né že by to bylo daný), každopádně nasazování motorů 831 v KT přetrvává i v roce 2010. Včetně oný Rakety, ale pravda, už toho neni tolik, co bejvalo.
Ale zrovna dneska se mi při (první letošní) projížďce na kole podařilo za Klatovama zachytit vlak vedenej strojem 831.187, krásnej, eště v nátěru vzor 1982
A za další se mi podařilo odchytit další věc. Při dračení kolem mlíkárny se spustilo PZZ, tak jsem tam najel a čekal, co pojede. Za chvíli se objevila zdvojená Regína, což je věc na klatovský poměry nevídaná. A hle, ta zadní byla 814.111, takže jedna z nejnovějších, vyrobená tuten březen. Že by do KT přibyla už třetí?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
Toť zlatá klasika http://litomericky.denik.cz/nehody/neup ... 00319.htmlKoko Loko píše:Běž s těma Regionovama do zadnice .
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
http://expedicebilytesak.sweb.cz/techni ... a/TO68.htm
tak pánové odborníci, existujou ještě tydle telefony a mají nějakej význam? ...přiznam se, že jsem to dycky viděl jen jako zamčenou skříň a nevěděl co je uvnitř - a on je to MB telefon a ani jsem nevěděl, že je kompatibilní např. s TP-25. dá se to někde sehnat třeba vyřazený?
tak pánové odborníci, existujou ještě tydle telefony a mají nějakej význam? ...přiznam se, že jsem to dycky viděl jen jako zamčenou skříň a nevěděl co je uvnitř - a on je to MB telefon a ani jsem nevěděl, že je kompatibilní např. s TP-25. dá se to někde sehnat třeba vyřazený?
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já je nemam rád, je to sračka, tady jsem chtěl jenom podotknout, že jedna z nejnovějších je v KT.... Samozřejmě velký motory 831 jsou nejlepší, i proto mě štve, že k nam zalejzá ten blbej plevelKoko Loko píše:Běž s těma Regionovama do zadnice .
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Samozřejmě http://www.youtube.com/watch?v=GH__3qYfKq8&feature=fvwLaďuša píše: ... Samozřejmě velký motory 831 jsou nejlepší ...
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Michal Pokorný
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
http://www.pepazdepa.cz/index.php muhehe
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No jo, no, ten Bix neladí
Vytvořil jsem dneska na výletě na kole i několikero fotek ze železničního prostředí, takže tady jsem si dovolil spáchat albumek:
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Zeleznicni_cykloprojizdka/
V létě se chystam fotit v Janovicích pořádně a kvalitnějš, ty mechaniky si o to přímo řikají Je to prostě krása. Škoda, že osumsetjednatřicítku jsem u toho minul, ta projela akorát, když já jsem byl u nádražní budovy
Vytvořil jsem dneska na výletě na kole i několikero fotek ze železničního prostředí, takže tady jsem si dovolil spáchat albumek:
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Zeleznicni_cykloprojizdka/
V létě se chystam fotit v Janovicích pořádně a kvalitnějš, ty mechaniky si o to přímo řikají Je to prostě krása. Škoda, že osumsetjednatřicítku jsem u toho minul, ta projela akorát, když já jsem byl u nádražní budovy
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Vlakem na Šumavu jezdím celkem často, ale zpoždění rychlíku z Prahy 45 minut jsem zažil poprví , nakonec po 35 minutách čekání byl vypraven náhradní vlak.
Z Klatov nás čekala jízda historickým vlakem 831 043 - 5, nevím jestli jezdí v tento čas pravidelně, většinou navazuje právě regionova, udělal jsem fotku interiéru. Párkrát jsem ho už v Klatovech viděl, ale jel jsem s ním včera poprví. Pěkný bylo jak žárovky při rozjezdu poblikávaly.
Z Klatov nás čekala jízda historickým vlakem 831 043 - 5, nevím jestli jezdí v tento čas pravidelně, většinou navazuje právě regionova, udělal jsem fotku interiéru. Párkrát jsem ho už v Klatovech viděl, ale jel jsem s ním včera poprví. Pěkný bylo jak žárovky při rozjezdu poblikávaly.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, ty jsi jel Raketou Ty motory s vysokou střechou ale mají interiér eště hezčí
Tu jsem včera potkal na tom vlaku do Horažďovic, o pár hodin pozdějš jsem jí potkal na přejezdu v Kalu, když valila na Janovice (asi do Rudy, ale možná i na Domažlice), takže jejím dalším výkonem byla asi tvoje jízda No, pěkně slouží, ten 62 let starej stroj
Jinak jsi to včera teda chytnul, dopoledne jsem jel do KT a na nádraží jsem potkal kámoše, naštvanýho, že jeho vlak má půl hodiny. No odpoledne mi pak psal, že to byla jenom špička ledovce, že do Tachova jel 4 hodiny Takže jsem měl štěstí, že jsem nejel přímákem z Prahy. Takhle jsem to měl na minutu
Tu jsem včera potkal na tom vlaku do Horažďovic, o pár hodin pozdějš jsem jí potkal na přejezdu v Kalu, když valila na Janovice (asi do Rudy, ale možná i na Domažlice), takže jejím dalším výkonem byla asi tvoje jízda No, pěkně slouží, ten 62 let starej stroj
Jinak jsi to včera teda chytnul, dopoledne jsem jel do KT a na nádraží jsem potkal kámoše, naštvanýho, že jeho vlak má půl hodiny. No odpoledne mi pak psal, že to byla jenom špička ledovce, že do Tachova jel 4 hodiny Takže jsem měl štěstí, že jsem nejel přímákem z Prahy. Takhle jsem to měl na minutu
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás