Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
jj stretko môzeme urcite dat ale az v lete nech aj ja predvediem tu svoju
Inak gratulujem k autu. Co sa tyka hrdze.. tebe hrdza urcite problem robit nebude
Tuto hranatusi môzes nechat na bezne jazdenie a ked budes mat prachy kupis si gulatu ako auto na volny cas
majo ak by si chcel mam palubku s pristrojovkou, stredovym tunelom z 2107. akurat nema dvierka na odkladacej schranke ale tie pasuju myslim aj z paluby 2105, môzeme sa ked tak dohodnut
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Co sa tyka hrdze,tak najhorsie su na tom spolujazdcove dvere...na nich su tri dierky,v dolnom prednom rohu dost kvitnu a po dnesnom zbeznom prelesteni sa odlupol na dvoch miestach lak....inac je to v podstate v pohode....akurat este nedoslo k zavareniu dierky v podlahe pod soferovymi nohami....
mayo to by bolo uplne ze super....viac sz....
Tešiť sa dá aj z maličkostí, napríklad z výplaty...
Najlepšie je nič neriešiť, veď ono sa to už poserie aj samo..
Vcera prebehla mensia ocistna kura.....aby neska mohol napadnut ten sku*veny sneh!
Dnes som tam hodil nejake radio,nech za jazdy pocujem aj nieco ine,ako len predne loziska
Aktualne foto pred a po ociste:
Přílohy
Po celodennom usili uz v aute vrci motor 1.5...Albert zije dalej
Este musim poriesit nejake detaily....neni to vobec umyte,zaslepit vpredu otvor na hlave,bezkontakt,este raz dat dolu vyfukove potrubie a vymenit tesnenie,lebo odtial to podfukuje...dva krat to bolo dole a pricina nesadnutia nebola odhalena...za ten cas uz neho aj kusok z rohu chyba,takze mozem zas kupit nove....a poriesit karburator ozon od lada ridera(diky),ktory je asi divne poskladany(neskumal som pred nasadenim a teraz uz na to nemam chut)...akakolvek manipulacia s plynom sposobila dusenie a zdochinanie...ako plyn fungoval sytic....pri plne vytiahnutom aj pedal bol skoro na podlahe....teraz je tam povodny Weber...